Свято сім’ї у Хмельницькому. Яку програму підготували на вихідні

Свято сім’ї у Хмельницькому.  Яку програму підготували на вихідні
День сім'ї у 2016-ому. Фото з архіву редакції
  • Свято для всієї родини. У Хмельницькому триває Свято сім’ї.
  • Організатори кажуть, дуже важливо звернути увагу суспільства на цінність дітей і сім’ї.
  • Подружні пари матимуть змогу послухати цікаві лекції та побувати на майстер-класах від фахівців.

В травні заплановано проведення низки заходів для захисту та поширення сімейних цінностей. Ці заходи присвячені Всесвітньому дню сім’ї.  Основні заходи відбуватимуться в центрі Хмельницького - на майданчику біля кінотеатру Шевченка.  Хмельничан чекають цікаві лекції та конкурси, поради експертів та родинна хода.

Основні заходи на вихідні

Субота, 19 травня
Місце проведення - площа перед кінотеатром ім. Шевченка

10:00 - 19:00 - на проїжджій частині напроти кінотеатру ім. Шевченка  облаштують “сімейне містечко”. Це буде 11 наметів різних просімейних організацій, які здійснюють свою сервісну функцію для молоді, подружніх пар, дітей.

Відео дня

Містяни також матимуть можливість отримати консультації лікаря-педіатра, психолога, священика, юриста, військового капелана, поради щодо кризової вагітності (ГО «Збережи життя»), допомоги біологічним та соціальним сиротам (ГО «Хмельниччина без сиріт»), допомоги нарко- та алко- залежним, людям з вадами слуху (нечуючим). Буде організовано благодійний ярмарок дитячих поробок для допомоги малозабезпеченим сім'ям.

10:00 - 19:00 - конкурси для сімей, молоді та дітей, конкурс малюнків «Моя щаслива родина», дитячий концерт.

14:00 - 15:00  - шоу мильних бульбашок.

10:00 - 17:00 - пройде турнір по флорболу;

11:00 - 16:00 - буде можливість для знайомства із екіпажами патрульної поліції та рятувальної служби ДНС

Крім того, з 10:00 до 16:00 в парку ім. Івана Франка пройде дитячий турнір по міні-футболу  та сімейний кросфіт з 16:00 до 19:00.

Неділя, 20 травня
Місце проведення - площа перед кінотеатром ім. Шевченка

Для дітей безкоштовно працюватиме дитячий батут, а подружжя матимуть можливість залишити собі фото-згадку біля фотозони «Арка Подружжя» .

 10:00 - 17:00 -  на проїжджій частині напроти кінотеатру ім. Шевченка  облаштують “сімейне містечко”. Це буде 11 наметів різних просімейних організацій, які здійснюють свою сервісну функцію для молоді, подружніх пар, дітей.

15:00 - відбудеться громадська акція "Хода за сімейні цінності». Ця хода вже традиційно проводиться з метою привернення уваги громадськості та влади до сім'ї як найважливішої інституції суспільства. Розпочнеться хода, в якій за попередньою оцінкою візьмуть участь більше п'яти тисяч хмельничан, від Римо-католицького храму (проспект Миру 55) і пройде до ТРЦ «Либідь Плаза» та кінотеатру ім. Шевченка.

17:00 - відбудеться святковий просімейний мітинг та концерт за участю представників церков, місцевої влади та громадськості.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up