ТОП-10 фільмів для різдвяного настрою

ТОП-10 фільмів для різдвяного настрою
Ілюстративне фото з сайту pixabay.com
  • Завтра, 25 грудня, римо-католики України відзначатимуть Різдво.

  • Ми підготували для вас 10 кінострічок, які зроблять святкову атмосферу незабутньою.

Завтра, 25 грудня, Україна та світ відзначатимуть Різдво за католицьким календарем. Вже другий рік цей день у нашій країні є вихідним. Журналісти vsim.ua вирішили підготувати для вас підбірку фільмів, які створять для вас неповторний різдвяний настрій. Обирайте кіно до душі та насолоджуйтесь переглядом!

Самотній Санта бажає познайомитися з місіс Клаус

Бет вже не вірить ані в чудеса, ані в кохання, тому вирішує присвятити всю себе кар'єрі і синові Джеку, який на Різдво просить нового тата. Тим часом до Нью-Йорка прибуває Нік, щоб посісти місце батька — доброго Санта Клауса. Але щоб стати новим Сантою, йому треба одружитися.

Відео дня

Відпочинок за обміном

Аманді та Айріс не щастить у стосунках з чоловіками. Жінки знайомляться в Інтернеті та, аби забути про побутові негаразди та невдале особисте життя, вирішують обмінятися житлом та оточенням на час різдвяних канікул. У підсумку Аманда оселяється в Англії, а от Айріс вирушає до Штатів.

Подарунок на Різдво

Історія цього різдвяного фільму знайома кожній зайнятій людині: на порозі Новий рік, а у тебе немає подарунків для родичів! Відтак, за короткий час герою Арнольда Шварценеггера потрібно знайти для сина іграшку у вигляді улюбленого супергероя. А це не так просто, як здається.

Поганий Санта

Хтось кожне Різдво чекає дива, а хтось — переодягається у Санту та ельфа, аби грабувати магазини. Саме так робив головний герой комедії, проте зустріч з хлопчиком, який вірить у Санта-Клауса, цілком змінює його життя і змушує робити добрі вчинки.

Нескінченне Різдво

Молодий композитор за збігом обставин змушений відзначати Різдвяні свята разом зі своєю колишньою сім'єю — дружиною, її батьками та сином-підлітком. У якийсь момент Кевін зрозуміє, що проживає святковий день знову і знову. Що ж коїться?

Снігові пси

Тед несподівано дізнається, що він — прийомна дитина, а справжня мати залишила йому у спадок їздових собак на Алясці. Тоді солідний дантист відправляється на свою Батьківщину, аби познайомитися не лише із минулим матері, а й відшукати свого батька. На додачу, Тед пробує власноруч керувати собачою упряжкою. Та чи вдасться це йому?

Любіть Куперів

Велика сім'я, у якій є представники чотирьох різних поколінь, вирішила провести Різдво разом, але багато родичів не бачилися роками, тож, чи виявиться вдалою така затія?

Сім’я напрокат

У переддень Різдва матері-одиначці Кетлін та її семирічній донечці за гарну винагороду треба побути «сім'єю» холостяка, щоб той зміг отримати спадок. Річ у тому, що в Сема «горить» угода з мексиканським бізнесменом, і все тому, що той не довіряє холостякам.

Як Грінч украв Різдво

Зелений волохатий Грінч ненавидить Різдво, а ми — любимо класні новорічні фільми, особливо, якщо йдеться про стрічки з Джимом Керрі. Смішна і зворушлива історія про те, як монстр намагається викрасти свято у цілого міста, точно сподобається і вам, і вашим діткам. Не хвилюйтеся, шансів на успіх у Грінча дуже мало.

Реальна любов

Різдвяна романтична комедія описує дев'ять історій, що розвиваються паралельно. Кожен персонаж «Реальної любові» є важливим, а виділити окремо героїв-зірок — неможливо. Дія стрічки відбувається напередодні Різдва, а от кульмінація всіх сюжетів припадає на Святвечір.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Сергей ВОЛОЩИК

    И где всё это смотреть?
  • Олександр Савчук

    Дякуємо автору за підбірку. І для кругозору, завтра Різдво святкуватиме увесь світ. А особливо християнський. В Україні ж Різдво завтра святкуватимуть не лише римо-католики, а й протестанти різних   конфесій і вже також чимало парафій з ПЦУ.
    Сподіваємося в найближчі роки саме 25.12 стане основною датою святкування.

    Olga Matsyuk reply Олександр Савчук

    Igor Chinyuk і 7 січня не завжди святкували)

    Olga Matsyuk reply Олександр Савчук

    Igor Chinyuk дату народження ніхто не прив'язував) бо вона не відома.
    В церкві є Літургійний рік, де є ЗГАДКИ про події, а не дати цих подій)

    Igor Chinyuk reply Олександр Савчук

    Олександр Савчук справедливости ради отмечу, что 25.12 так же условная дата, поэтому не до конца корректно привязывать к ней дату рождения, и в этом случае любая дата имеет право на существование. Однако, если рассматривать эту дату именно, как точную дату рождения, то моя аналогия по Тарасу Шевченко очень показательна, он родился, когда на календаре была дата 25.02 (и именно с этой датой на календаре он отмечал День Рождения), а мы всегда отчисляем его дату рождения, 09.03, что является аналогичным сдвигом. Значит тут два варианта: или корректно отмечать Рождество - 25.12, а день рождения Шевченко - 25.02, или Рождество 07.01, а день рождения Шевченко - 09.03. А то получается странно, что-то сдвигать надо, что-то не надо... Как по мне - нужно перестать ориентироваться на кого-то и делать так, как нам удобно и как мы хотим... Ну вот реально, всегда в нашей стране православные праздновали 07.01, всех это в принципе устраивало и никто не заморачивался, но вдруг внезапно, "згадала баба, як дівкою була", и вспомнили, что уже 100 лет весь Мир празднует по-другому) Меня именно это забавляет в этой ситуации, а касаемо празднования - да Ради Бога, каждый празднует тогда, когда привык, как устроено в традиции его семьи, и конечно я искренне поздравляю тех, кто по традициям и обрядам празднует сегодня! (да и по большому счёту, какая разница, когда праздновать, и праздновать ли... Намного важнее понимать, что религия и вера в Бога - это любовь к людям, сострадание и созидание, а то многие люди есть такие гнилые, что просто диву даёшься, но празднуют все праздники, носят кресты и демонстративно показательно ходят на службы, то разве это вера в Бога?))

    Олександр Савчук reply Олександр Савчук

    Igor Chinyuk в мене немає релігійного підгрунтя для суперечки про календарі - юліанський та григоріанський. Але григоріанський дійсно вирівняв відставання.
    Якщо ви лишаєтеся з якихось причин в юліанському, то і все інше в житті маєте за ним робити, а не лише релігійний календар вести.
    Я все життя святкував Різдво 7 січня, бо так було в моєму рідному селі і в моїй церкві. І знав, що 25, то "католицьке різдво". Допоки не розібрався з тим. І виявилося, що таких унікальних на весь світ АЖ 6 країн і всі вони в зоні впливу і традиції Російської православної церкви. Тому ми і вісимо до цих пір традиційно в юліанському календарі.  Тому я і пишу, що вірю, що найближчими роками традиція зміниться і відбудеться плавний перехід на григоріанський календар - як по всьому світу!
    А поки святкуймо і 25 і 7.

    Igor Chinyuk reply Олександр Савчук

    Олександр Савчук удалил, но раз уже вы отписали, то и я отпишу. Ну и супер! С праздником тех, кто по религиозным обрядам празднует сегодня. Лично я уважаю такой выбор людей, но лично для меня Рождество только 7 января и на это у меня есть причина. Нет, я не согласен, касаемо переноса. Я как-раз написал правильно! Рождество, насколько мне известно, всегда праздновалось именно 25 декабря. Сегодня по Юлианскому календарю 12 декабря. Это означает, что 7 января, которое будет через 13 дней - это и есть 25 декабря, которое было раньше. Соответственно, весь Мир всегда праздновал 25 декабря, и продолжает это делать, несмотря на то, что календарь был сдвинут. А мы перенесли и это логично. Приведу пример, который я всегда привожу в таких спорах: когда Тарас Шевченко родился, на календаре было 25 февраля, но у нас почему-то его день рождения отмечают 9 марта. Это абсолютно АНАЛОГИЧНАЯ ситуация.

    Олександр Савчук reply Олександр Савчук

    Igor Chinyuk  я щось не зрозумі ні суть претензії вашої, ні вашої логіки.
    Мені ніхто не заважає, я буду святкувати і 25 і 7. Але це не весь світ святкує на 13 днів раніше, це 6 країн лишилися в юліанському календарі і святкують на 13 днів пізніше.
    А в своєму коменті я просто написав поправку, що завтра не римо-католики святкують, а весь християнський світ, а в Україні окрім католиків  також протестанти і частина православних.

    Igor Chinyuk reply Олександр Савчук

    Рождество - это ДЕНЬ РОЖДЕНИЯ, и по правилам переноса с Юлианского на Григорианский календарь (по которому мы собственно живём), и ДАТА РОЖДЕНИЯ (а наша эра именно и называется - Anno Domini (A.D.), от Рождества Христова) переносится, это логично и соответствует здравому смыслу. Поэтому мы как раз празднуем его в правильную дату, а весь Мир празднует на 13 дней раньше. Но это такое дело, кто мешает вам праздновать тогда - когда вы хотите?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up