У Хмельницькому вже працюють катамарани: які ціни та графік

У Хмельницькому вже працюють катамарани: які ціни та графік
  • На Південному Бузі працює 40 катамаранів.
  • Скільки коштує на них прокататися та який графік роботи?

Набережна та парк Чекмана - одні з найпопулярніших місць у Хмельницькому в теплі пори року. Там пропонують чимало розваг. Атракціони, прокат велосипедів або самокатів - кожен обирає собі до вподоби. Про те, що є в парку Чекмана та які там ціни, дізнавайтеся у весняному репортажі за посиланням. 

Прогулятися вздовж Південного Бугу, випити кави та насолодитися краєвидами можна на набережній. Там розташовано чимало лавок, на яких відпочивають хмельничани та гості міста. Саме тут пропонують різноманітні водні розваги. У минулі роки можна було влаштувати прогулянку на катері. Станом на 2 травня, цього транспорту біля берега немає. У сусідній базі прокату з катамаранами кажуть: катер буде доступний для містян пізніше. Оскільки зазвичай його запускають в роботу наприкінці травня або на початку червня. 

А от що стосується катамаранів - то на них уже можна кататися. Працівники кажуть: цьогоріч розпочали роботу на Великдень, тобто із 24 квітня. Наразі доступні 40 катамаранів. Вони є як двомісні, так і чотиримісні. Кататися можна пів години або годину. Яка вартість, дізнавайтеся нижче в інфографіці. 

Відео дня

Прокат катамаранів працює в Хмельницькому щодня, із 10 до 21 години.

На воді забороняється:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Ігор Дзюбий

    Сволочи
  • Тетяна Петровп

    рятувальний жилет 400 грн, ви дибіли?
  • Олексій Ніколаєв

    Так це чудова новина,поки в країні іде війна,поки прості люди із за кордону і волонтери збирають кошти на гуманітарну допомогу для ЗСУ і людей.

    Дмитро Якимець reply Олексій Ніколаєв

    Олексій Ніколаєв а де люди мать взяти гроші для допомоги ЗСУ ?ВОНИ МАЮТЬ ПРАЦЮВАТИ ЩОБ ЗАРОБИТИ А ПОТІМ МАТИ ЩО ДАТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ ЗСУ .
  • Цинко Наталія

    Які))))))

keyboard_arrow_up