Як б’ються лицарі на “Старкон фесті”

Як б’ються лицарі на “Старкон фесті”
  • Видовище, яке викликає найбільше зацікавлення на будь-якому середньовічному фесті - лицарські бої.
  • Сотні гостей “Старкон фесту” насолоджувалися неймовірними поєдинками. 

“Вперше у Старокостянтинові проходить триденний фестиваль середньовічної культури “Старкон фест”. З 25 по 27 серпня на території замку князів Острозьких можна побачити, як оживає історія. Якщо дуже хочеться на фест, але немає можливості приїхати цими вихідними, vsim.ua розкаже вам про всі події.” 
 

Другий день “Старкон фесту” потроху переходить із денної програми в концертну. Та найбільш очікуваним є виступ “Братів Гадюкіних”. Але не тільки на культову групу можна подивитися на фестивалі на березі Случа. Як завжди, найбільше зацікавлення в гостей фестивалю виклики лицарські бої. Сотні глядачів обступають ристалище і дивляться, як одягнені у важкі обладунки чоловіки щосили б’ють один одного. Мета кожного - завалити суперника на землю. Тоді він вважається умовно вбитим.

Відео дня

Головним дійством другого дня на ристалищі були бої три на три. Лицарі з Житомира, Києва, Тернополя й інших міст України зійшлися на середньовічному ринзі. Це ще не головне середньовічне шоу. Вирішальні поєдинки заплановані на останній день фесту, який пройде в неділю, 27 серпня. Слідкуйте за всіма подіями біля замку Острозьких.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • alexandr angel

    Виставили відео, яке фіг подивишся.

    Хіба не можна якось без фейсбука це зробити ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:33 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 16:23 На Великдень буде дощ: прогноз погоди на тиждень у Хмельницькому 15:26 Відключення газу в Хмельницькому 29 квітня - 3 травня. Список адрес 14:22 5 відео Хмельницького в минулому: нова підбірка play_circle_filled 13:14 В Гречанах 10 рятувальників гасили пожежу на підприємстві (ВІДЕО) play_circle_filled 12:24 Хмельничани в Instagram: що публікували в соцмережі цього тижня photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up