Вечір містики та жахів: хмельничан запрошують до книгарні на "Кінґочитання"

Вечір містики та жахів: хмельничан запрошують до книгарні на "Кінґочитання"
  • 27 березня у книгарні "Є" проведуть вечір читання творі Стівена Кінґа. 
  • Усіх охочих запрошують приєднатися. Учасникам необхідно взяти з собою книги для читання улюблених уривків.
  • Під час зустрічі проведуть розіграш книг Стівена Кінґа. 

Хмельничан запрошують цікаво та весело провести вечір вівторка, 27 березня, у книгарні "Є". Там влаштують "КІНҐочитання 2018". Захід присвячений Стівену Кінґу. Під час нього читатимуть твори письменника та проведуть розіграш його книг. 

Місце: книгарня "Є" (Проскурівська, 2). Початок о 18.30. Учасникам необхідно взяти з собою книги для читання улюблених уривків. Вхід вільний, але потрібно зареєструватися.

Довідка:

Відео дня

Стівен Едвін Кінґ – американський письменник. Він написав понад 200 творів, серед яких понад 50 книг бестселерів у жанрах жахи, фентезі, трилер, містика. На основі його історій знято низку фільмів. Нагороджений медаллю "За особливий внесок в американську літературу". Також він отримував нагороду "За внесок у світове Фентезі" (2004), був нагороджений Канадською асоціацією книгопродавців (2007) і отримав звання Великого Магістра від Американських письменників-містиків (2007).
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up