Відеосесія у звіринці: як поживають тварини у парку Чекмана

Відеосесія у звіринці: як поживають тварини у парку Чекмана
  • У зоокутку, що в парку імені Чекмана, з’явилися нові тварини.
  • Щоб їх побачити необов’язково йти в парк.
  • Помилуватися звірами можна вдома, переглянувши відеоуривки від vsim.ua.

Міський зоокуток, що у парку імені Чекмана, цьогоріч поповнився новими тваринами. Від початку весни тут з’явилися ведмежа, лелека, морські свинки та козенята. А за останній місяць народилися лебедята та в’єтнамські свинки. Віднедавна тут живе сімейство шиншил.

Новий помічник доглядача тварин Тарас приніс із дому єнотовидну собаку та віденського кроля. Хмельничани ж підкинули мале кошеня, курча та двох лелек. Доглядачі від тварин не відцуралися. Годують та дивляться за усіма. Зі всіх звірів клички мають лише ведмеді.

Аби хмельничани могли подивитися на звірів, журналісти vsim.ua підготували короткі відео.

Відео дня

 

Ведмежатко назвали Балу. Це самець. Йому 4 місяці. Характером схожий на батька - ведмедя Тимофія. Малий непосидючий. Весь день бігає по клітці.

 

У пари лебедів дитинчата родились два тижні тому. Лебедят всього троє. Зовні вони схожі на гусят. Поки невідомо якої статі малята. З ними постійно сидить лебідка.

 

Пара козенят - самець та самочка. Вони грайливі, веселі та охоче йдуть до рук. З ними грається малеча. До речі, коза та цап, у яких козенята з’явились, також безіменні.

 

Єнотовидна собака в куточку нещодавно. Її приніс з дому помічник доглядача Тарас. Це дівчинка. І їй три роки. Вона ходить по клітці та обнюхує повітря довкола себе.

 

Черепашок в зоокутку близько 30 штук. Більшість з них поприносили хмельничани, яким ці рептилії набридли. Майже всі - дорослі. Серед них і самочки, і самці. Доглядачі радять назвати всіх спільною кличкою.

 

Цьогоріч на світ з’явилось в зоокутку 7 в’єтнамських поросяток. Ще 5 льошок чекають на приплід. Малим поросятам подобається вигрівати боки на сонці. Їх також планують назвати спільною кличкою.

 

Лелек в куточку вже троє. Хто є хто не визначили. Перший прибився перед морозами. Інших двох принесли хмельничани. Живуть усі разом. Та “старший” намагається керувати: їсть першим і деколи решту.

 

Нутрій є всього шість. Вони темні, світлі та руді. Харчуються овочами та рибою. Перед купанням та після нього ретельно вищищають шерсть від усього зайвого.

 

Ведмедиця Аліса мотає головою часто. А ще вона любить купатися в басейні та вилежуватися на сонці.

 

Віденський кролик - самиця. Вона темно-сірого, наче з відливом голубого, відтінку. Її теж приніс з дому помічник доглядальника Тарас. Тваринка полюбляє траву та моркву.

 

Перепели сидять в одній клітці з трьома голубами. Всіх перепелів - четверо. З них дві самки та два самці. Птахи ходять по землі. Їдять просо та пшеницю.

 

В окремій клітці живе сім’я шиншил. Тато, мама і маля. Саме воно на відео. А от самець та самка сидять ховаються до клітки. Тварини люблять моркву, буряк та просо.

 

Крук у зоокутку живе вже кілька років. Та його досі не назвали. Цей птах - хижак. Він сидить в окремій клітці. Зовні його не відрізниш від великої ворони. Птах не каркає.

 

Руда кролиця живе в окремій клітці. Їй близько трьох років. На день кролицю виносять в сітчастому контейнері та ставлять на траві. Вона допитливо розглядає кожного відвідувача. По клітці не бігає.

 

Морських свинок є десяток. Їх поприносили хмельничани, яким звірята набридли. Живуть усі в одній клітці. Тварини різнокольорові, грайливі та ненажерливі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up