З настільними іграми та лимонадом дітям розповідали про безпеку

  • У Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва відбулася неформальна зустріч поліцейських та підлітків.
  • Учасники вечірки пили лимонад та грали у настільні ігри.
  • Коли ще у хмельничан з’явиться нагода поспілкуватися з копами, дізналися журналісти vsim.ua.

Хмельницька ГО “Молодь за краще майбутнє” виграла грант, який профінансує уряд Канади. Молодь розробила цікавий проект “Активність починається з тебе”. Робоча група придумала 10 креативних заходів спільно з патрульною поліцією. Головна ідея - створити неформальну обстановку, де б молоді хмельничани могли б поспілкуватися з правоохоронцями та отримати відповіді на свої питання.

14 серпня була чергова зустріч. У Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва відбулася ігрова вечірка для молоді. Заходом зацікавились переважно школярі різного віку. Організатори розважали присутніх музикою та пригощали лимонадом. На вечірку завітали двоє поліцейських, які розповідали про службу в поліції, відповідали на запитання та грали у настільні ігри зі школярами.

Відео дня

- Ми хочемо створити неформальне спілкування поліції з молоддю. Також цей захід має профілактичну мету. Ми надаємо альтернативний відпочинок для молоді, щоб вони краще проводили його ось так, тобто грали у настільні ігри, пили лимонад, спілкувалися. За кожним ігровим столом сидять представники поліції, які у неформальній обстановці відповідають на їхні запитання: про безпеку, про захист, про булінг — це зараз дуже актуальна тема, - каже одна з організаторів вечірки Леся Романюк.

- Основне очікування — почути багато питань, які громадяни задають у мережах і на які ми кожен день відповідаємо. Все ж таки набагато краще поспілкуватись тет-а-тет, тому що не всі питання люди можуть задавати публічно. Тому чим більше нам задають питань, тим краще. Ми такі заходи відвідуємо досить часто, у рамках цього проекту вже вчетверте. Як показує практика, багато людей — багато запитань. Нам приємно, що до нас звертаються. Нас дуже часто запрошують і ми приходимо, коли люди хочуть нас бачити на таких от неформальних заходах, - каже речник патрульної поліції Хмельниччини Роман Мартинюк.

Хмельничанка Яна, яка на такому заході вперше, розповіла про свої враження від неформальної зустрічі з копами.

-  Мені дуже подобається. Тут дружня обстановка, всі до кожного дуже добрі. Також поліція розказує про усілякі нюанси, тому я можу сказати, що цей захід дуже веселий і цікавий.

Наступний захід у рамках проекту «Молодь для кращого майбутнього» планується провести 15 серпня. Хмельничан запрошують дивитися фільм у Молодіжному парку. Показ розпочнеться о 19:00.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up