#чистіводойми: рибоохоронний патруль запрошує хмельничан на прибирання

#чистіводойми: рибоохоронний патруль запрошує хмельничан на прибирання
Фото ілюстративне. Волинські Новини
  • Акція відбудеться 23 березня о 10-й годині.
  • Від сміття очистять найбільш забруднені береги водойм.
  • Які саме, допоможуть визначити хмельничани.

23 березня о 10-й годині рибоохоронці вийдуть на прибирання. До Всесвітнього дня води, очистять найбільш забруднені береги та прибережні зони річок, ставків, озер.

Локації поки не відомі. Визначити їх можуть самі хмельничани. Для цього рибалок та усіх небайдужих містян просять ставити #чистіводойми у своїх постах у соцмережах та писати коментарі з фото та геолокаціями під цим постом. За результатом, усі місця будуть нанесені на карту та визначені ділянки для прибирання. Про це повідомили в прес-службі Хмельницького рибоохоронного патруля.

Подібна акція пройде по всіх містах України.

Відео дня

Долучитися до прибирання запрошують і самих хмельничан. Про визначені локації повідомлять згодом. Слідкуйте за онавленнями на нашому сайті.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up