Чому в електроплитах ламаються конфорки? (новини компаній)

Чому в електроплитах ламаються конфорки? (новини компаній)

Питання ремонту і облаштування кухонь завжди актуальне. А що ж може бути найважливішим в будь-якій кухні? Звісно, плита. І тут виникає найважче питання. Обрати газову чи електричну. Кожен тип має свої переваги і недоліки, проте все частіше люди віддають перевагу усе ж електронним плитам.

Її перевагами є швидке приготування їжу, легке очищення (особливо якщо говоримо про конфорки) і рівномірне нагрівання. Серед недоліків, щоправда, вищі амортизаційні витрати і, звісно ж, неможливість роботи, якщо є перебої з електропостачанням, що для українців дуже актуально.

Також такі плити є більш безпечними в робота, аніж газові, а для будинків в негазифікованих районах – це просто ідеально. І згодом, після часу експлуатації можуть знадобитись комфорки для електро плит.

Це чи не найважливіший елемент плити, без якого вона не зможе функціонувати. І як би ви акуратно не використовували її, все ж усе може вийти з ладу. Тому, незалежно від того чи це найдорожча, чи найдешевша модель, важливо знати, де можна купити електро комфорку.

Тоді в пригоді може стати інтернет-магазин «Майстер Плюс».

Перш за все, варто пам’ятати, що пошкоджуються конфорки з різних причин:

  • через потрапляння вологи чи жиру всередину (трапляється через неакуратне очищення чи несвоєчасне прибирання).
  • через появу тріщин на пальнику, коли пошкоджується емаль варильної поверхні;
  • через поломку нагрівального елемента або його внутрішньої проводки.

Саме в цих випадках ремонту конфорки не піддаються і потрібно купляти нові. Конфорки для електроплити можуть ламатися і через неправильну установку. Тож важливо усім вміти обрати правильну конфорку, адже вони бувають різної конфігурації, відрізняються за своїм виглядом, матеріалом і т.д.

Важливо при виборі звертати увагу на:

  • Розміри. Їх важливо підбирати під певну модель та бренд.
  • Спосіб підключення. Важливо звертати увагу на оригінальність конфорок для плит, аби кріплення точного підходило і після встановлення не залишалось жодних проміжків.
  • Тип обладнання. Плити покриті найчастіше або склокерамікою, або склоемаллю. І тут важливий не лише зовнішній вигляд техніки, а й спосіб нагріву варильних поверхонь. Тому під час вибору дуже важливо це враховувати.
  • Спосіб творення теплової енергії. Цю інформацію можна дізнатись на маркуванні техніки або в документації до неї.

На сайті «Майстер Плюс» представлено величезний асортимент конфорок для різноманітних моделей і брендів варильних поверхонь. Вже впродовж кількох робочих днів ваше замовлення буде доставлено в будь-яке місто.

keyboard_arrow_up