Правила участі у фотоконкурсі на vsim.ua

Правила участі у фотоконкурсі на vsim.ua

Приймаючи участь у фотоконкурсі, Учасник погоджується з правила фотоконкурсу.

1. Організатором та Виконавцем Розіграшу є редакція vsim.ua, розташована за адресою: м.Хмельницький, вул. Володимирська, 109 (надалі – Організатор) та будь-яка компанія, що виявила бажання стати партнером (надалі Партнер) та надати ціні подарунки (надалі Подарунок(и)) переможцям фотоконкурсу (надалі Фотоконкурс).

2. У Фотоконкурсі можуть брати участь тільки дієздатні фізичні особи , яким на дату оголошення Розіграшу виповнилося 18 років, є жителями Хмельницького та Хмельницької області(далі - «Учасники») та можуть це підтвердити документально.

3. Під подарунком мається на увазі надання можливості Переможцю придбати призовий товар за 1 (одну) гривню.

4. Учасник втрачає право на отримання призу й Переможець переобирається у таких випадках:

- Якщо кількість голосів буде нижча кількості голосів призових місць після відняття накручених голосів. Накрученими голосами Організатор вважає такі голоси, що містять ознаки використання автоматичних алгоритмів голосування, використання несправжніх акаунтів соцмереж/електронних адрес, та інші ознаки.

- Переможець не вийшов на зв'язок з Організатором протягом 3-х діб після закінчення Фотоконкурсу (не відповів на телефонний дзвінок, не перетелефонував протягом вказаної дати);

- Переможець Розіграшу повинен отримати Подарунок особисто та не може передавати своє право на отримання Призу третім особам, у спадщину чи за договором дарування третім особам.

5. Подарунки не підлягають обміну на інші товари.

- У разі відсутності в Переможця можливості/бажання використати/отримати Подарунок з причин, які не залежать від Організатора, Організатор не сплачує Переможцю жодних компенсацій, пов’язаних із такою неможливістю використання/отримання Подарунку.

6. Переможець Фотоконкурсу погоджуючись на отримання Подарунку, підтверджує свою згоду на здійснення відеозапису та/або фотозйомки отримання Подарунку в редакції сайту vsim.ua або у магазині/офісі/клініці партнера фотоконкурсу. Переможець дає дозвіл на розміщення фото у групах "Новини Хмельницького vsim.ua" соціальних мереж Фейбук, Інстаграм та на офіційній сторінці у соціальних мережах Партнера Фотоконкурсу.

keyboard_arrow_up