Як правильно виставити або перевести час на годиннику: поради хмельничанам (Новини компаній)

Як перевести стрілки наручного годинника, використовуючи для цього заводну головку, - відомо давно, і опису цих методів для різних годин існують у великій кількості. А також є відеоролики, в яких детально представлені всі моменти цих маніпуляцій. І це не випадковість, як би люди не називали годинник аксесуаром, але головне їхнє призначення - показувати точний час.

Потрібно оцінити ваш годинник, так ви плануєте їх продати? Це можна зробити в VIPGOLD, яким здійснюється скупка годинників. Ломбард успішно практикує онлайн-оцінювання різних елітних аксесуарів і співпрацює з клієнтам виключно на взаємовигідних умовах.

Механічні годинники

Завести годинник можна наступним чином:

  • Механічні годинники заводять, притиснувши до корпусу заводний ключ і повертаючи його по ходу годинникових стрілок. Поворот ключа в протилежну сторону є холостим.
  • Якщо в годиннику є функція «автоподзавода», то поворот ключа в обидва напрямки буде холостим, а рівень заводу - відповідати денної активності.
  • Переклад вартовий і хвилинної стрілки можна зробити, обертаючи заводний ключ, злегка витягнутий, в крайньому правому положенні. Одночасно, до повернення ключа в початковий стан, може відбуватися рух секундної стрілки, або його повна зупинка.
  • У більшості випадків обертати стрілки в механічному годиннику краще по ходу годинникової стрілки. Але сьогодні для багатьох моделей можливий нетривалий поворот стрілок в протилежну сторону. Перевівши стрілки, необхідно притиснути ключ до корпусу, таким чином, повернувши його в попереднє положення.

Продати свій швейцарський годинник, і не бути обдуреними? В годинному ломбарді VIPGOLD, яким проводиться викуп швейцарських годинників, вам абсолютно безкоштовно розрахують вартість. Свій виріб там можна продати на протязі 24 годин.

Кварцевий годинник

Кварцові годинники, забезпечені батареєю або акумулятором, також заводяться ключем. Рух заводного ключа, притиснутого до корпусу, в обидва напрямки буде холостим. Витягнутим з корпусу ключем, в украй правому положенні, можливий переведення годинникової і хвилинної стрілок, при повній зупинці секундної стрілки.

У різноманітті годин зустрічаються моделі з угвинчуватися заводним ключем, що забезпечує надійний захист від проникнення вологи. Але в використанні цієї опції залежить від дуже зручна. Таким чином, якщо притиснутим до корпусу ключем неможливо повернути ні в якому напрямку - отже, цей ключ угвинчений, його для початку потрібно послабити.

Після всіх дій з налаштування, головне - не забути повернути ключ в початковий стан і обережно його загвинтити.

keyboard_arrow_up