Як зробити стрижку у професійного майстра (новини компаній)

Як зробити стрижку у професійного майстра (новини компаній)

Маючи бажання оновити імідж і виглядати привабливо, жінки звертаються до професійних стилістів. Питання вибору стрижки дуже складне, адже невдалий результат не завжди можна виправити.

Тому не варто експериментувати вдома або звертатися до некваліфікованого майстра. Тільки у професійному салоні красоти допоможуть створити гармонійний стиль і виглядати привабливо.

Без красивої зачіски, яка точно пасує до конкретного типу зовнішності, образ не можна назвати досконалим. Під час вибору звертають увагу на довжину волосся, форму обличчя, зріст і комплектацію жінки. Мають значення й побажання клієнтки, адже одним хочеться просто трохи зменшити довжину, а інші готові кардинально змінювати імідж і отримати новий стиль.

Вибір стрижки в залежності від форми обличчя

Тільки досвідчений фахівець підкаже, яка форма й довжина підходить для конкретного типу зовнішності. Жіноча стрижка у Києві точно буде вдалою, якщо записатися до салону Fast Line Studio. Тут працюють стилісти, які часто підвищують кваліфікацію та вивчають сучасні технології, щоб втілювати їх на практиці. Обслуговування не займатиме багато часу, якщо вибрати сети паралельних послуг – тобто, одночасне надання декількох процедур різними майстрами.

Стрижки будь-якої довжини й кольору можна вибрати власниці обличчя овальної форми. Екстравагантне каре або піксі буде виглядати однаково вдало й пасуватиме жінці будь-якого віку. Овал сприяє також і проведенню сміливих експериментів, його дуже складно зіпсувати, тому можна пробувати різноманітні варіанти. Велике значення має також природна густота волосся – наприклад, для тонкого та м’якого чудово підходить каскад.

Власницям круглого обличчя не варто робити зачіски з чубчиком, особливо довгим, та оголяти вуха. Стилісти радять вибирати довгі локони й створювати контур, який буде візуально розширюватися від кінчика до кореня, а також створювати пробір по діагоналі або косий. Тугі локони або завитки рекомендують вибирати жінкам із обличчям у формі прямокутника. Густий чубчик, у цьому випадку, створювати небажано, адже він привертає занадто багато уваги до «важкого» підборіддя.

Які існують різновиди стрижок

Жінки з волоссям будь-якої довжини можуть виглядати привабливо. Головне – правильно вибрати форму, із цим допоможе професійний перукар-стиліст. Фахівці Fast Line Studio проходять навчання та мають професійний досвід швидкого обслуговування. Тобто, вибираючи сет послуг, можна додатково замовити не тільки стрижку, але також манікюр, педикюр, фарбування або інші процедури. Для цього знадобиться не цілий день, а близько 90 хвилин.

Серед різновидів стрижок часто вибирають наступні:

  • каскад. Передбачає ступеневий перехід від короткої шевелюри на потилиці до довгої. Так, волосся виглядає більш об’ємним, виходить приховати певні недоліки форми обличчя;
  • драбинка. Якщо вибрати такий варіант, основна довжина залишиться майже незмінною. Під час виконання роботи перукар бере кожне окреме пасмо та підстригає його так, щоб отримати більш довге або коротке у порівнянні з попереднім;
  • каре. Поділяється на велику кількість різновидів, вважається одним із найпопулярніших варіантів. Класичним є каре, коли волосся за довжиною доходить приблизно до середини шиї, а спереду до підборіддя;
  • аврора. Чудово підходить для власниць обличчя круглої або квадратної форми. В цьому випадку волосся на маківці роблять коротким, а довжина локонів поступово збільшується у міру віддалення;
  • боб. Існує в дуже багатьох різновидах, проте за зовнішнім виглядом нагадує каре, тільки передбачає більш об’ємну маківку.

Вибираючи сети послуг, можна вибрати варіанти з манікюром – зокрема, на апаратний додатково поширюється гарантія 10 днів із реальним виправленням покриття. Салони Fast Line Studio у Києві знаходяться в Голосіївському та Солом’янському районі, до будь-якого можна записатися онлайн або телефоном.

Заклади запрошують на роботу майстрів, адміністраторів та працівників кол-центрів, гарантує професійний розвиток і кар’єрне зростання. Також надають послуги франчайзингу з повною підтримкою, обладнанням та інструментами.

keyboard_arrow_up