Який холодильник купити в Україні: на що звернути увагу (новини компаній)

Який холодильник купити в Україні: на що звернути увагу (новини компаній)

Холодильник – це той вид побутової техніки, що купується не на один рік. Тому під час вибору треба звернути увагу на різноманітні фактори.

Сьогодні можна знайти багато хороших і недорогих моделей тут в інтернет-магазині “Цитрус”, ціна на які стартує від п’яти – шести тисяч гривень. Звісно, компактні однокамерні холодильники стануть непоганим варіантом для молодої сім’ї, або людей, що надають перевагу незалежному життю. А ось із досвіду великих і дружніх родин скажемо, що краще орієнтуватися на дорожчі моделі від відомих брендів, адже в них закладено більший ресурс, а функціонал обов’язково потішить покупця.

Холодильник в Україні для сім’ї з чотирьох осіб

Перший чинник вдалої покупки – правильно підібраний корисний об’єм. Тут діє просте правило:

100 – 120 літрів на одну людину, плюс 60 літрів на кожного наступного члена сім’ї.

Якщо ваша родина складається з чотирьох осіб, оптимальний корисний обсяг становить від 200 літрів. А це буде холодильник у звичному формфакторі з верхнім чи нижнім розташуванням морозильної камери. Його переваги:

  • відносно невелика вартість від 10 тисяч гривень;
  • багато відділень, де можна скласти будь-які продукти;
  • високий клас енергоефективності від A+ до A+++;
  • великий асортимент моделей за брендами – від недорогих Ardesto, Beko, Snaige, до топових виробників Samsung, LG, Bosch, Liebherr;
  • середньоцінові холодильники мають сучасний функціонал – суху заморозку, зони свіжості, сенсорне регулювання вологості й навіть дистанційне керування за допомогою смартфона.

Якщо вас цікавить саме такий холодильник, пропонуємо розглянути переваги наступних моделей, що мають найбільший попит у 2023 році:

  1. Indesit LI7 S1E S;
  2. Gorenje RKI2181E1;
  3. Snaige FR24SM-S2MP0F – ціна складає 13 тисяч гривень;
  4. Samsung BRB266150WW;
  5. Whirlpool ART6711/A++SF.

Ще більше надійних та містких холодильників для невеликої родини можна побачити в інтернет-магазині за посиланням вище.

Холодильники для великої родини

Якщо у вашому будинку мешкає більше ніж п’ять осіб, а також є домашні улюбленці, для котрих треба зберігати корм, варто орієнтуватися на більші за об’ємом холодильники. Вибір типів за формфактором та компонуванням відкривається значний:

  • класичні холодильники з морозилкою знизу, але зі збільшеною місткістю до 350 літрів. Зазвичай заввишки вони під два метри;
  • багатодверні холодильники French Door – від попереднього типу відрізняються наявністю двох дверей для холодильної камери та кількох дверцят/висувних ящиків для морозилки. Вміщують 350 – 600 літрів;
  • Side-by-Side – тут морозилка й основна камера знаходяться поряд, також є льодогенератори та диспенсери. Об’єм до 600 літрів.

YcIAsHeSa6IF3h6E5GTqCHd-08HukwEGOVcGLEBcsEbswZVCBDiHJbJKictaWA57ugDdRXsF31BrKT0iNZaRVFCkpuE4ssPpEy3beNExCA1seG13C3n_biHAOv7gbaouU933xBFJjMdrieJvhUCF6Z4

Такі великі агрегати потребують додаткового догляду. Тому, щоб оптимізувати час, одразу вибирайте холодильники з такими характеристиками:

  1. Інверторний компресор (один або декілька) – сам визначає найкращі режими роботи й економить електрику;
  2. Суха система розморозки No Frost або її варіації – немає потреби витрачати час на ручне розморожування;
  3. Можливість регулювання температури та вологості у різних відділеннях, аби продукти довше зберігали свіжий вигляд;
  4. Багатопотокова система вентиляції;
  5. Додатковий функціонал. Так, супер замороження й охолодження дозволить відразу охолодити продукти до потрібної температури.

Холодильники з такими характеристиками зазвичай коштують дорожче. Але в інтернет-магазині “Цитрус” матимете змогу оформити кредити й розстрочку відразу на сайті, без походів до банку й підтвердження доходів.

keyboard_arrow_up