Батьки просять чиновників і депутатів не піаритися у школах 1 вересня (ОБГОВОРЕННЯ)

Батьки просять чиновників і депутатів не піаритися  у школах 1 вересня  (ОБГОВОРЕННЯ)
  • 1 вересня - свято для дітей, а не для чиновників.
  • Про це йдеться у зверненні ГО “Батьки SOS”.
  • Хмельничани, чи підтримуєте ви таке звернення?

Вже зовсім скоро відбудеться свято першого дзвоника. Для дітей організують святкову лінійку, запросять гостей. От тільки чиновників і депутатів просять на це свято не приходити.

Батьки звернулися у Facebook до можновладців усіх рівнів . Інтернет-спільнота громадської організації “Батьки SOS” виклала відповідне звернення 12 серпня.

Відео дня

У тексті йдеться про те, що такі візити повинні відбуватися не першого, а хоча б другого вересня. Тоді вже розпочинається навчальний процес - “випливають” суттєві проблеми, які потребують негайного вирішення. Наприклад, брак підручників.

Така допомога, на думку батьків, буде доцільнішою. А на святі першого дзвоника це більше схоже на PR-акцію, кажуть ініціатори звернення.

Друзі, залишайте свої коментарі, яким ви бачите свято 1 вересня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Vlad Vinski

    Цікавий ми народ. Мені  шкода, що коли моя донька піде у перший клас, це відбудеться не святково, а буденно, коли закінчить теж. Минулого року був у США, там є лінійки і в середній школі, і у вищій і гостей запрошують. Може це не совок. Може совок в свій час вкрав ідею у Заходу, як це совок робив постійно. За такою логікою треба повиганяти всіх вчителів зі шкіл, бо вони вихованці радянської професури. Може треба вміти робити ці свята. А так, відмінили і напружуватись не треба, а діти якось обійдуться і без свята.
  • Pavel Kondrashov

    А какое, вообще, имеют отношение чиновники к школам? Выделяют деньги? Так это деньги не их, а налогоплательщиков. Такие мероприятия должны организовывать преподавательский состав, ведь в каждой школе свои традиции.
  • Роман Стринадко

    викинути всі радянські теми
  • Євген

    Розумієте, просто все червоне перефарбували в синьо-жовте. Принцип, стиль , спосіб мислення і сценарій на 100%СОВКОВИЙ. Віршики,фальшиві усмішки, виноси прапору і т.д.(ну погодьтеся!) Ну суцільний зарепаний совок! Якійсь веселий флешмоб з кульками і пару непротокольних побажань. 20 хвилин і гаразд.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up