Частину школярів Хмельницького відправлять на дистанційне навчання

Частину школярів Хмельницького відправлять на дистанційне навчання
Фото ілюстративне - "Українська правда".
  • Сьогодні, 26 березня, вирішили як навчатимуться школярі міста з наступного тижня.

Відбулося засідання міської комісії ТЕБ і НС. На ній було вирішено те, як навчатимуться школярі із понеділка, 29 березня. В цей десь вони мали вийти із канікул. Але за парти сядуть не всі.

Очне навчання відновиться лише для учнів 1-4 класів. А от для 5-11 класів запровадять дистанційну форму навчання. Така ж форма буде і для позашкілля та гуртків. Про це vsim.ua повідомила керівниця Департаменту освіти і науки Хмельницької міської ради Надія Балабуст.

Для учнів 1-4 класів навчання має відбуватися в групах. Також щоденно у школярів щонайменше одного разу мають перевіряти температуру. Будуть посилені дезінфекційні заходи.

Відео дня

До коли триватиме дистанційне навчання, поки невідомо. Будуть моніторити стан захворюваності й приймати окреме рішення. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Костя Ковальчук

    Урядом повний
  • Алла Куцкая-Васильева

    В мене молодший в 4-ому класi,а старший в 6-ому,один ходить до школи,інший вдома навчається,де логіка? В чому сенс цього карантину? Херня повна.
  • Надя Костур

    Це щоб наші діти недоотримували повноцінної освіти і ставали  повноцінними дибілами !!!😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

    Аліна Миколаївна Нідзельська reply Надя Костур

    Надя Костур то було раніше. Зараз діти не ті. Ми не такі були як вони. Ми здоровіші були ми рухались більше а наші діти крім екранів нічогр не бачуть. Так що то було колись а зараз є зараз і є майбутнє. За місяць дитина не затупіє але за місяць може так заболіти що вистачить на все життя. Якщо захоче вчитись буде вчитись незахоче книжку в голову не засунеш

    Надя Костур reply Надя Костур

    Alina Nidzelska  я не знала що твоя мала хворіла , так як часто ми спілкуємося і бачимося . Всі хворіли і раніше ! Я за ковід чути не хочу,  а то вже як бабтісти з ним ! Кожен має право робити що хотіти , но не нав'язувати свою думку і дію !

    Надя Костур reply Надя Костур

    Alina Nidzelska вже Надя чи кума ???

    Аліна Миколаївна Нідзельська reply Надя Костур

    Надя Костур Надя ти не права. Ти знаєш як через звичайний грип моя мала була в лікарні бо на ноги не могла стати, бо я роботу пильнувала. А спочатку були лише соплі і кашель. А ти знаєш які наслідки через коронавірус, задишка,проблеми з серцем легенями з тиском і це не весь список. Моя в третьому класі але вона на дистанційному навчані так як має генетичні проблеми з легенів, я не хочу щоб моя дитина мала на подальшому житті з перелічених проблем я була залежна від ліків.

    Надя Костур reply Надя Костур

    Лєна Сусляк  раніше що діти і люди не зворіли ? Не смішіть ! Де подівся грип ?

    Лєна Сусляк reply Надя Костур

    Надя Костур Надя Костур Новини не дивлюся взагалі. А ось в школі працюю(і саме в початкових класах).І ще не навчила всіх батьків не відправляти хвору дитину до школи, всіх дітей прикриватися коли пчихають, не  терти соплі руками,а користуватися одноразовими носовичками.Та й про дистанцію між дітьми годі й думати...
    І ще:серед знайомих і колег є важкохворі на ковід  .Раніше вони теж були скептиками, як і Ви.

    Лєна Сусляк reply Надя Костур

    Надя Костур Новини не дивлюся взагалі. А ось в школі працюю(і саме в початкових класах).І ще не навчила всіх батьків не відправляти хвору дитину до школи, всіх дітей прикриватися коли пчихають, не  терти соплі руками,а користуватися одноразовими носовичками.Та и про дистанцію між дітьми годі й думати...
    І ще:серед знайомих і колег є важкохворі на ковід  .Раніше вони теж були скептиками, як і Ви.

    Надя Костур reply Надя Костур

    Лєна Сусляк  менше дивіться новини 😁

    Лєна Сусляк reply Надя Костур

    Надя Костур Довчити навчальний матеріал можна і пізніше. А от якщо втратити здоров'я,  то вже не повернеш.
    А смертей зараз скільки від того клятого вірусу? Не придуманих, а серед друзів та знайомих.
    А в школі дуже швидко діти "обдаровують" один одного різноманітними інфекціями
  • Olha Khmelovska

    Цікаво, чому ту категорію, яка найбільше розносить вірус , бо хворіє безсимптомно, відправляють вчитися. Діти - найбільші поширювачі вірусів. Будь яких. І саме воно можуть принести його додому дідусям, бабусям, стареньким сусідам. То як це називається? Захист найбільш вразливих категорій населення????

    Ніна Бригоцька reply Olha Khmelovska

    Olha Khmelovska це щоб остаточно добити тих кого не добили. Я своє дитя не відпущу і мені всеодно

    Lyuba Koval reply Olha Khmelovska

    Olha Khmelovska , цілком підтримую!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up