Для переселенців Хмельницького відкриють 7 безкоштовних курсів

Для переселенців Хмельницького відкриють 7 безкоштовних курсів
Фото ілюстративне
  • Навчання проводитиме благодійна організація “Підтримка України”.
  • Курси безкоштовні, а по закінченню видаватимуть сертифікат. 
  • Два курси викладатимуть хмельницькі поліцейські.

У Хмельницькому стартує громадська ініціатива з навчання вимушених переселенців. Для них розробили 7 курсів за різноманітними напрямками. Проводить навчання громадська організація «Підтримка України» (“Support for Ukraine “). 

На рахунку команди вже більше тисячі годин проведених навчальних курсів, тренінгів, майстер-класів тощо. Окрім навчання, ГО також надає допомогу у працевлаштуванні.

У ГО “Підтримка України” зазначають, що тривалість курсу складає орієнтовно від 1 до 2 місяців, все залежить від навчальної програми. Після закінчення всім учасникам видаватимуть сертифікати. Ліміту учасників на курс не встановлюють, але групи наповнюються до 10-15 людей. Кількість груп залежить від викладача та його можливостей. Для переселенців курси абсолютно безкоштовні, всі супутні витрати організація намагається компенсувати своїми коштами або залучати інвестиції. Напрямки курсів обирали відповідно до потреб ринку.

Відео дня

Вимушені переселенці можуть пройти курси за такими напрямками:

А також пропонують безкоштовну підтримку психологів.

До речі, курси з кібербезпеки та кіберграмотності разом з IT-фахівцями викладатимуть і хмельницькі кіберполіцейські, які долучилися до ініціативи. 

Крім того, в організації не вистачає викладачів, які готові працювати на благодійних засадах. Тож долучитися просять усіх бажаючих. 

Зареєструватися на курси можна за посиланням. 

Для додаткової інформації можна телефонувати за номером +380 67 005 90 45,  написати у телеграм https://t.me/be_club. Сюди ж можуть надсилати своє резюме бажаючі стати викладачами. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Алекс Шатковський

    Курси Української мови,а звідки переселенці???мабуть англомовні.

keyboard_arrow_up