Хмельницькі медалісти жаліються на недоспані ночі і мріють навчатись у столиці

Хмельницькі медалісти жаліються на недоспані ночі і мріють навчатись у столиці
  • Зранку на Проскурівській чиновники вручали медалі кращим випускникам Хмельницького.
  • Місцеві школярі отримали 79 золотих та 45 срібних медалей.
  • Кажуть, недосипали лише для того, щоб зараз отримати нагороду за всі роки навчання. Відмінники планують будувати кар'єру і навчатися у престижних вишах. 

Навчальний рік 2017/2018 завершився. Вже сьогодні, 26 червня, біля кінотеатру Шевченка на Проскурівській урочисто нагороджували тих, хто усі 11 років навчався найкраще. Золоті медалі за успіхи в навчанні отримали 79 випускників. Срібних медалей роздали 45. Для порівняння, у 2017 році золотих медалей було менше – 64. Натомість випускникам вручили більше «срібла» - 58.

Медалістів запросили на лінійку під урочисту музику та розставили навпроти столів, які закріпили за їх закладами. Ведучі оголошували відмінників швидко, називали лише прізвище та школу випускника. Кожен по черзі підходив до столу і отримував довгоочікувану нагороду за успіхи в навчанні. На шию вішали медаль, а також дарували букет квітів. 

Хочуть бути медиками, філологами і менеджерами

Журналісти vsim.ua поцікавились у хмельницьких випускників, на кого вони збираються навчатись і як довго готувались. 

Відео дня

Олена Шрубковська, випускниця школи № 19

- Я отримаю сьогодні срібну медаль. На жаль, оцінки ЗНО з англійської та історії не дали можливості мати "золото". Останніми роками я постійно отримувала похвальні листи, грамоти і цього року стала другою в олімпіаді з історії. Було безліч недоспаних ночей, сотні прочитаних сторінок, але я не жалкую енергії і сил, які витратила на навчання. Я розумію, що всі роки навчання не пройшли дарма. Планую вступати в прикордонну академію на факультет філології. 

Олена Савчук, випускниця НВК № 9

- Для мене зараз закінчилось 11 років плідної праці і за них я сьогодні отримала срібну медаль. Я завжди йшла до своєї цілі і зусилля дали свої результати. Коли вручали медаль, мене переповнювала гордість за себе. Готова вже йти навчатися в університет. Буду поступати в ХНУ або ХУУП на менеджера. 

Григорій Шмалій і Максим Горячок, випускники технологічного багатопрофільного ліцею

- Ми вчилися на рівні своїх можливостей. Готувалися до ЗНО цілий рік і зараз підтвердили свої знання. Будемо вступати у КПІ на технічну спеціальність та у медуніверситет. 

Катерина Мамій, випускниця НВО № 28

- Шлях до золотої медалі був дуже важкий - це і недоспані ночі, і витрачені нерви. Але це вже пройдено і є результат. Я хочу поступати на перекладача, буду пробуватись як і в Хмельницькому, так і в столиці. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up