Кадрові "чистки" в освіті: директорів двох шкіл Хмельницького звільнили з роботи

Кадрові "чистки" в освіті: директорів двох шкіл Хмельницького звільнили з роботи
  • Минулого тижня закінчилися контракти ще у двох керівників загальноосвітніх навчальних закладів. 
  • З посади "зняли" директора НВО №5 та НВК №7.
  • Директори пропрацювали більше 25 років. 

Керівники навчальних закладів Хмельницького, у яких цього року закінчується контракт, під загрозою звільнення. В департаменті освіти вже почали "виганяти" директорів шкіл та завідуючих дитсадочків. 13 липня "вказали на двері" директору школи № 27 Анатолію Долинському. Продовжувати вчителювати він не захотів. Мовляв, буде оформляти пенсію за вислугу років. 

Журналістам vsim.ua стало відомо ще про двох керівників загальносвітніх навчальних закладів, яких звільнили. В усіх контракт закінчився 13 липня. Без посади залишилися директори НВО №5 та НВК №7.

Світлана Луцькова 26 років працювала у колишній школі № 3, що на Володимирській, 51. Жінці ми зателефонували у той час, коли вона забирала свої речі зі школи.

Відео дня

- Ми всі на контрактній основі. Мені на цей раз контракт не продовжили. Я забрала трудову книжку вже. Залишатись вчителем не хочу, бо не може бути у школі двох директорів, - розповідає vsim.ua Світлана Луцькова. 

Без посади залишився і директор НВК №7, що у Гречанах, Юрій Остапчук. Він теж пропрацював керівником 26 років. 

- 10 років я був директором в іншій школі, а 16 років - у НВК №7. Зараз мені контракт не продовжили. Перевели на вчителя географії. Мені обідно, стільки років віддав школі. Вони завжди так кажуть, що якщо щось не так, то ви не в нашій команді. Симчишин колись казав, що хто в нашій команді, той лишається, - каже Юрій Остапчук. 

Щоб дізнатись, які школи та дитячі садки залишаться без керівників, слідкуйте за оновленнями на vsim.ua. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Мастер Автополив

    Вот живой пример, была до Майдана Кровавая Панда и мы едва выживали. Поменяли кадры - молодые задорные и вот ломятся кошельки, безвиз в Европу и торговля с ней, а не с лапотной рашкой. При панде получишь эквивалент 500 баксов и не знаешь как под этим гнетом жить, а при Свободе получишь 200 и доволен как слон!
  • Мастер Автополив

    Кадры надо перетряхивать. Это полезно для государства.
  • Анатолій Долинський

    Можливо, футболісту не пишуть, а директору школи в трудовій книжці роблять запис "Звільнений з посади директора (назва школи) у зв'язку із закінченням строку трудового договору (контракту), п. 2 ст. 36 КЗпП України"
  • Artem

    "Мені обідно" - це суржик, невже, пропрацювавши в школі 27 років не можна було уникнути його вживання?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up