Кінець канікул. У Хмельницькому поновлять навчання у школах з наступного тижня

Кінець канікул. У Хмельницькому поновлять навчання у школах з наступного тижня
Фото ілюстративне
  • Школярі повернуться за парти 2 листопада. 
  • Про дистанційну чи змішану форму навчання наразі не йдеться, кажуть у міськраді.

З понеділка, 2 листопада, у школах Хмельницького відновлюється навчальний процес. Про це повідомив міський голова Олександр Симчишин у коментарі ТРК “Місто”.

За його словами, про дистанційну чи змішану форму навчання наразі не йдеться. Вже у п’ятницю, 30 жовтня, у навчальних закладах міста увімкнуть опалення, що б в понеділок у класах було тепло.

  • "Якщо у школі навчається 1 500 учнів, а захворіє двоє чи п’ятеро, то закривати заклад недоцільно. Алгоритм такий: клас переходить на дистанційну форму навчання у випадку захворювання однієї дитини", – сказав Симчишин.

Нагадаємо, у МОН України раніше заговорили про подальшу форму навчання після осінніх канікул. Виконуючий обов’язки Міністра освіти і науки Сергій Шкарлет повідомив, що навчання молодших класів забезпечать в очному форматі. У який спосіб будуть отримувати знання учні 5-11 класів, буде залежати від епідемічного рівня у населених пунктах.  

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (130)
  • Неонила Горбата

    "Якщо в класі захворіє дитина".Цікаво,хто з батьків буде дитині робити тест на ковід,якщо й собі не всі роблять??? Думаю, дистанційного навчання взагалі не буде.
  • Богдан Хмель

    В Польщі на центральному стадіоні розкинули госпіталь. Дострибались , заробітчани?
  • Ірина Щ.

    Все в світі можна наздолужити, крім здоров'я і самого життя. А вірус нещадно забирає і перше, і друге. Тому на цей час дистанційне навчання (не канікули!) - це єдиний вихід вберегти дітей, педагогів, а також лікарів, яким і так дуже важко. А хто вважає вірус фейком, зайдіть в будь- яку амбулаторію чи діагностичний центр! Не із цікавості, повірте, стоять черги на десятки метрів на тести. Тому на даний момент, щоб пережити цей складний період, потрібно йти на дистанційне навчання.
  • Stepan Galuyk

    Я думаю розумні батьки при такому колапсі дітей до школи не відпустять. Особливо ті, хто ще не перехворіли
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up