Медаль - блогеру, звання-вчителям: Зеленський відзначив освітян Хмельниччини

Медаль - блогеру, звання-вчителям: Зеленський відзначив освітян Хмельниччини
Світлини зі сторінок Офісу Президента України та Хмельницької ОВА
  • Заслуженими вчителями України стали педагоги з Хмельницького, Кам’янця та Шепетівщини.
  • Серед нагороджених - і відомий у Хмельницькому блогер.

За значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм Володимир Зеленський присвоїв почесне звання «Заслужений вчитель України» трьом освітянам Хмельниччини.

Відповідний указ від 30 вересня оприлюднений на Офіційному сайті Гаранта.

Згідно з документом, почесне звання «Заслужений вчитель України» отримали:

Відео дня
  • Майя Юріївна Івасюнько — учителька Хмельницької гімназії № 1 імені Володимира Красицького,
  • Людмила Йосипівна Пристай — учителька Кам’янець-Подільського ліцею,
  • Віктор Петрович Старий — директор опорного закладу освіти «Грицівський ліцей» Грицівської селищної ради Шепетівського району.

Медаллю «За працю і звитягу» Президент України нагородив керівника клубу «Алгоритм» товариства «Зетім», що в Хмельницькому, прогрміста й відомого блогера Андрія Васильовича Попика.

Загалом Володимир Зеленський відзначив нагородами з нагоди професійного свята близько сотні освітян країни. 

Урочисте нагородження освітян відбулося 30 вересня в столиці. Володимир Зеленський також того дня вручив сертифікати на отримання премії Глави держави переможцям міжнародних учнівських олімпіад. Серед них – хмельничани, призери міжнародної олімпіади з інформатики, вихованці клубу «Алгоритм»  Владислав Денисюк і Дарина Карпенко.

«За 44 хвилини до промови путлєра, - написав у соцмережах Андрій Попик. - Україна переможе, а українські талановиті діти будуть розбудовувати оновлену Українську Державу!»

Нагадаємо, що напередодні Дня працівників освіти, 30 вересня, відбувся перший молитовний сніданок. Розділити спільну молитву у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії зібралися керівництво області та міста, представники духовенства, педагоги та громадськість.

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up