Не всі 129 хмельницьких медалістів отримають нагороди. Через ЗНО і Симчишина

Не всі 129 хмельницьких медалістів отримають нагороди. Через ЗНО і Симчишина
  • Сьогодні, 23 червня, на Проскурівській вручатимуть золоті та срібні медалі кращим випускникам міста.
  • Але відзнаки отримають не всі. В окремих випускників ще не підтвердились результати ДПА з трьох предметів.  
  • Переносити вручення медалей на пізніший термін в департаменті освіти не будуть. Хочуть, щоб медалі особисто вручав мер. 

Випускників, які закінчили школу на відмінно, щороку нагороджують золотими та срібними медалями. Цьогоріч урочиста лінійка відбудеться сьогодні, 23 червня, в 11.00 годині на майданчику перед кінотеатром імені Шевченка. Хоч попередньо її запланували провести 27 чеврня. Орієнтовно на лінійці мали б нагородити 129 медалістів.

Проте, в департаменті освіти кажуть, що й досі не знають скільки точно випускників сьогодні отримають медалі. Це пов’язано із результатами ЗНО з географії, фізики та хімії, які лише почали з'являтися на інформаційних сторінках учасників та навчальних закладів. Адже цьогоріч вперше державна підсумкова атестація проходить повністю у формі ЗНО. Тож медалісти, які обрали географію, фізику чи хімію для ЗНО та ДПА мають підтвердити свій рівень знань з цих предметів. 

Та про сам результат школярі повідомляють лише сьогодні. В департаменті кажуть, вже є такі, що зателефонували і повідомили, що «злетіли з медалей». Але є й ті, хто про результат ЗНО та ДПА досі не повідомив. Тож поки цифра тих, хто отримає медаль за досягнення в навчанні лише приблизна. А до 27 червня уже точно всі медалісти знали б чи набрали вони достаню кількість балів на ЗНО для зарахування в ДПА. 

Відео дня

Але саме вручення спеціально перенесли з 27 на 23 число. Про це на сторінці Департаменту освіти і науки міста Хмельницького  в соцмережі Фейсбук написав Роман Миколаїв ще вчора. В коментарях керівник пояснив, що вручення перенесли через можливий від’їзд міського голови. 

Де вручатимуть відзнаки випускникам, які таки підтвердять свій рівень знань після завершення лінійки, в департаменті не кажуть.

Сьогодні попередньо планується вручити 75 золотих та 24 срібних медалей. Найбільше нагород можуть отримати:

  • ліцей №17 – 13 медалей
  • гімназія №1 – 12 медалей
  • гімназія №2 – 9 медалей
  • колегіум імені Козубняка – 8 медалей
  • НВК №4 – 8 медалей
  • ЗОШ №6 – 8 медалей
  • СЗОШ №1 – 7 медалей

Точну кількість медалістів освітяни обіцяють повідомити згодом. Нагадаємо, цього тижня частина міських шкіл проводитиме випускні. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ірина Волошина

    то з медалей злетіли 7 чоловік? швидше всього через зно, але так хоч рівень видно знань тих випускників, а вчителі в школах підстроїли би оцінки і всім по медалі дали
  • Богумир Дмитриевич Миколаев

    Нагороду отримали усі 122 випускники хмельницьких шкіл. Є три апеляції з приводу срібла, яке претендує бути золотом. Між вашим заголовком та змістом такий ж зв'язок, як між морськими свинками, морем та відомими парнокопитними тваринами. Від кінця навчального року ми планували золоту лінійку на 23 червня, перенесення на 27 не відбулось, відтак ми повернулись на заплановану дату. Та в будь-якому разі, пристуність чи неприсутність посадовців на врученні ніяк не впливає на те, хто отримає нагороди, а хто ні, тим більше всі  нагороди знайшли своїх адресатів. Р.Миколаїв

    Сергій Якубенко reply Богумир Дмитриевич Миколаев

    скріншоти не горять:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up