Новий садочок у Гречанах відкриється 1 вересня. Як він виглядає всередині

Новий садочок у Гречанах відкриється 1 вересня. Як він виглядає всередині
  • Півтора роки тому неподалік СЗОШ №20 почали будувати новий дитячий садочок.
  • Роботи на стадії завершення. Навчальний заклад прийме дошкільнят вже з 1 вересня.
  • Журналісти vsim.ua побачили, як виглядає відремонтований садочок.

Наприкінці 2016-ого на вулиці Івана Павла ІІ, що в Дальніх Гречанах, почали будівництво нового дитячого садочка. Його запланували відкрити в приміщенні недобудованого басейну школи №20. З бюджету на перебудову виділили 14 мільйонів гривень. Роботи мали завершити до кінця 2017-го року. Але не встигли. Будівництво продовжили вже у 2018.

Новий садочок вже отримав порядковий номер 7 і назву “Козачок”. Він буде розрахований на 120 дітей. Планують відкрити 6 груп. Журналісти vsim.ua побували у новому дитячому садочку і побачили, як він виглядає ззовні та всередині.

Відео дня

На черзі - благоустрій території і дитмайданчики

Будівництво нового навчального закладу вже на стадії завершення. Фасад будівлі утеплили і пофарбували у жовтий колір. Вхід на територію ще завалений піском та щебенем. Будівельники якраз займаються благоустроєм території навколо садочка.

Дитячий садочок обгородили парканом, з внутрішньої сторони його мають пофарбувати у блідий зелений колір.

Позаду навчального закладу мають встановити 6 дитячих майданчиків. За кожним буде закріплена одна з груп. Конструкцій для ігрових площадок ще немає. Їх мають привезти за декілька днів. На території садочку висадять траву та дерева.

Новий харчоблок і різнокольорові групи

Приміщення дитячого садочку має два поверхи. На першому розмістили харчоблок і дві групи. На другому поверсі знаходиться універсальний зал та ще чотири групи.

Найперше дивимось на кухню. За 100 тисяч гривень у харчоблок придбали пароконвектомат, завдяки якому можна і підігрівати їжу, і готувати випічку. Крім того, вже купили холодильники та облаштували комори для зберігання овочів.

В новому садочку буде шість груп. Кожна матиме свій туалет. У кожному вже поставили унітази та рукомийники. Будуть і окремі роздягальні. Там вже стоять нові шафки. У групах розмістили також нові ліжка та тумбочки.

На другому поверсі відремонтували великий зал, який будуть використовувати і як актовий, і як спортивний. На стіну вже повісили дитячі драбинки. Мають ще придбати і решту необхідного обладнання. Крім того, в закладі облаштували медкабінет, де є навіть душ. 

Новий дитячий садочок у Дальніх Гречанах прийме малюків вже з нового навчального року. В ясельну групу планують взяти 30 дітей. А тих, хто вирішить піти у садочок в 3 роки, візьмуть 40 малюків.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Наталия Левандовська

    коли будуть прийматися заяви для зарахування у садочок

    Ольга Саліпа reply Наталия Левандовська

    Електронна черга вже відкрита
  • Наталия Левандовська

    коли будуть прийматися заяви від батьків для зарахування у садок?
  • Vlad Vinski

    Як виявилось добра річ децентралізація. Можна будувати, коли Київ гроші віддав на місця.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up