Ще троє учнів з Хмельницького здали ЗНО на 200 балів

Ще троє учнів з Хмельницького здали ЗНО на 200 балів
Фото - Хмельницька міська рада
  • Ще троє хмельницьких школярів можуть похизуватись найвищими балами ЗНО.

Закінчилась основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Учасники вже дізнались свої результати. Ще троє хмельничан отримали найвищі бали за результатами ЗНО. Про це повідомляють у пресслужбі Хмельницької міської ради.

Відтак, «щасливчиками» стали випускники Хмельницького колегіуму імені В.Козубняка:

  • Антон Дядюк отримав найвищий бал з фізики,
  • Дар’я Несторишена - з історії України
  • Ольга Кухар - з англійської мови.

Відео дня

Нагадаємо, учасники тестування можуть оскаржити результати ЗНО. У випадку сумнівів щодо об’єктивності визначених результатів, кожен має право подати апеляційну заяву. Її можна надіслати поштою на адресу Українського центру оцінювання якості освіти протягом 5 календарних днів з моменту оголошення результатів тестування, пише Оsvita.ua. За результатами повторних технічної та предметної перевірок апеляційною комісією може бути ухвалено рішення або задовольнити апеляційну заяву, або відмовити. 

Читайте також:  Учень з Хмельницького склав одразу два тести ЗНО на 200 балів
Читайте також: В Україні стартувало додаткове ЗНО. Графік тестувань

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (57)
  • Леся Кобилянська

    молодці
  • Рита Титаренко

    Молодці діти! Пишаємося вами!
  • Валентина Грицик

    МОЛОДЦІ !  Хай  Вам  ЩАСТИТЬ !
  • Валентина Клименко

    Ви хоч розумієте чим хвалитеся, що із сотні тисяч-  троє розумні,і то це якась випадковість... нахєр така освіта взагалі, краще зразу до свиней і час не тратити та гроші...

    Світлана Женжебір-Плахтій reply Валентина Клименко

    Валентина Клименко ,нічого випадково не буває.Це результат наполегливої праці.Ці діти- найкращі, інші отримали середній результат.Теж добре.Відповідно результатам ,кожен вибере  відповідний ВНЗ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up