У Хмельницькому відкрили навчальний центр професійно-технічної освіти

У Хмельницькому відкрили навчальний центр професійно-технічної освіти
Фото з сайту ХМР
  • Там готуватимуть майбутніх фахівців з ремонту транспорту.
  • Також в центрі планують ремонтувати авто, які використовуються в комунальних підприємствах.

У Вищому професійному училищі на Тернопільській відкрили центр професійно-технічної освіти. Його створили на базі існуючих навчальних приміщень. Там готуватимуть робітників таких професій: «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», «Слюсар-електрик ремонту електроустаткування». Про все це йдеться на сайті Хмельницької міської ради. 

- Це не просто оновлені майстерні, це справжній центр сучасних технологій та інновацій у сфері авторемонту. Приміщення відремонтували та оснастили сучасним обладнанням для різної діагностики несправностей та різних видів ремонту. Тепер учні ВПУ №11 матимуть можливість отримувати не лише теоретичні знання, але й практичні навички роботи з найсучаснішим обладнанням, – повідомляють у ХМР.

Крім того, в центрі планують ремонтувати транспорт, що використовується в роботі комунальних підприємств. Також окремо там надаватимуть платні послуги з ремонту й діагностики автомобілів. 

Відео дня

Нагадаємо – у Хмельницькому створять нову комунальну установу — «Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі». Він буде підпорядкований Хмельницькій міській раді. Детальніше про це дізнавайтеся в окремому матеріалі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up