У Хмельницькому відкриють курси української для переселенців

У Хмельницькому відкриють курси української для переселенців
Ілюстративне фото
  • Навчання матиме дві форми — очну та дистанційну.

Переселенців у Хмельницькому безкоштовно навчатимуть української мови. Відповідні курси стартують у вівторок, 22 березня. Вони матимуть очну та дистанційну форми. Графік курсів — від 17:00 до 19:00 двічі на тиждень. Про це сьогодні, 18 березня, повідомили на сайті Хмельницької міської ради.

Для участі у курсах потрібно заповнити реєстраційну форму. Посилання:

  • Відео дня
    /li>

Нагадаємо, що на території Хмельницької ОТГ тимчасово перебувають близько 23 тисяч переселенців.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (67)
  • Тетяна Мельничук

    Стільки житти в Україні і не вміти розмовляти вони звідки приїхали
  • Дуже шкода людей, які тікали з під снарядів. Але ще сумніше, що ВІСІМ РОКІВ наші сини гинуть на сході за незалежність,  а комусь просто не хотілося вивчити мову землі, яка годує своїм Українським хлібом. Той вислів: какая разніца, ріже ножем по серцю. Мабуть також відіграла свою місію НЕ на користь України.
  • Яна Бичківська

    Воно то добре, але дожилися 😅
  • Nataliya Dobrovolska

    Взагалі, поглиблене вивчення української мови мало б бути організовано ще 30 років тому, тоді не було б зараз ось цього всього...  Бо, якщо й надалі буде продовжуватися "какая разніца" якою мовою, то це - не поважати ні країну, ні себе і знецінювати вклад усіх, хто боровся й загинув за те, щоб Україна існувала... Еволюція і розуміння важливості мови має пройти у кожного, просто в когось це відбулося після 1991 р, в когось - після 2013 р, а в усіх інших має остаточно відбутися прямо зараз.
    Отож, удосконалюймо свою мову, а ті, хто не знає, нехай вивчає - і буде щаслива, сильна, незалежна Україна - така, якою ми усі хочемо її бачити 💙💛.

keyboard_arrow_up