У міськраді розповіли, коли НВО №1 зможе працювати у звичному режимі

У міськраді розповіли, коли НВО №1 зможе працювати у звичному режимі
Фото НВО №1 з архіву редакції
  • Через спалах хвороби НВО №1 тимчасово призупинило свою роботу.
  • Наразі учні навчаються дистанційно.
  • У міськраді розповіли, коли заклад зможе відновити очне навчання.

З четверга, 9 вересня, НВО №1 тимчасово призупинило свою роботу. Все через захворювання учнів, яке призвело до стаціонарного та амбулаторного лікування. Разом із тим, до сімейних лікарів звернулися 92 вихованці цього ж навчального закладу. 

З цього ж приводу батьки учнів зверталися із заявами до правоохоронців. У поліції за фактом захворювання дітей вже відкрили кримінальне провадження. 

Тим часом у навчальному закладі провели забори зразків задля виявлення причини хвороби дітей. Результати аналізів вказали на золотистий стафілокок. Наразі учні продовжують навчатися в дистанційному форматі. 

Відео дня

Під час брифінгу для журналістів повідомили, що попередньо навчальний заклад буде закрито до 22 вересня. До цього часу там проводитимуть ряд робіт. А саме - вилучати й знищувати харчові продукти, проводити в закладі дезінфекцію і повторно відбирати зразки для дослідження. 

Нагадаємо, що золотистий стафілокок знайдено в зразках чотирьох працівників харчоблоку. Всі вони відсторонені від роботи й перебувають на лікуванні. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up