У школах і садочках Хмельницького можуть встановити відеоспостереження (ОБГОВОРЕННЯ)

У школах і садочках Хмельницького можуть встановити відеоспостереження (ОБГОВОРЕННЯ)
  • Депутати запропонували нововведення для навчальних закладів міста.
  • У школах і садочках можуть встановити камери відеоспостереження.
  • Питання винесли на обговорення. Діліться своїми думками в коментарях.

В Хмельницькій міськраді засідала одна з депутатських комісій. Серед її завдань є розгляд гуманітарних питань. Під час засідання члени комісії запропонували нововведення для шкіл і садочків міста – встановлення камер відеоспостереження.

  • Це тільки ідея поки що. Якщо буде встановлюватися відеоспостереження, то це будуть коридори, спортзали, харчоблоки, входи, виходи і спортивні майданчики. Класи і групи не розглядаються. Хоча, в будь-якому разі, всі ці деталі буде приймати педколектив. Це рішення має бути загальношкільної ради. Ми будемо рекомендувати і ми будемо фінансувати. Можливо, якісь школи захочуть, щоб в них були і в кабінетах. Це вже від шкіл залежить, - прокоментував vsim.ua департаменту освіти і науки Хмельницької міської ради Роман Миколаїв.

За словами чиновника, доступ до матеріалів бматиме лише керівництво навчального закладу і департамент освіти. Якщо якийсь \заклад захоче встановити у себе камери, то фінансуватиметься усе з міського бюджету. Поки ідея із відеоспостереженням на стадії обговорення. Пропонуємо залишити свої думки в коментарях.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Анна

    В дитячих садочках повинні стояти камери спостереження!!!Батьки мають право бачити чим займається їх дитина чого її навчають і т.д. В багатьох на робочому місці стоять камери, чому у вихователів та нянь їх не має бути, це також робоче місце і найвідповідальніше-вони працюють з нашими маленькими дітьми і далеко не всі працівники дитячих садочків добре ставляться до діток.
  • Elena Mikolyuk

    ЯКУ ГОЛОВНУ ЗАДАЧУ БУДЕ ВИРІШУВАТИ ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ?
  • Elena Mikolyuk

    Відеокамери будуть знаходитися в коридорах та спортзалах, доступ до записаних відео буде мати лише адміністрація шкіл.

    А ЯКУ ГОЛОВНУ ЗАДАЧУ БУДЕ ВИРІШУВАТИ ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ?

    Шкільні коридори- це ж хіба аварійно небезпечні ділянки дороги? Можливо, адміністрація шкіл має набагато нагальніші потреби, які можна було б задовольнити замість організації відеоспостереження?
  • Алла Кліщ

    Людей поганих не буває. Усі хороші: батьки, діти, люди різних професій -  відповідальні, об"єктивні, талановиті, виховані, розумні. На світі є тільки одне зло  

    - учителі та вихователі дитячих садочків.

    Якщо хтось вважає, що вчителі безвідповідальні, ледачі, нічого не роблять, тільки ковбасу з огірками жеруть, то станьте вчителем, покажіть приклад, яким потрібно бути.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up