Учасники пробного ЗНО отримають результати до 23 червня

Учасники пробного ЗНО отримають результати до 23 червня
Фото ілюстративне
  • Через епідситуацію в країні пробне ЗНО в пунктах тестування скасували.
  • Всі тести учасники писали вдома, їх результати отримають впродовж тижня.

 

Сьогодні, 19 червня, останній день прийому відповідей на тести. Нагадаємо, через епідеміологічну ситуацію в країні Уряд скасував проведення пробного ЗНО, яке мало відбутись 15 і 17 червня. Однак мова йшла про тестування в закладах освіти (пунктах тестування). Усі, хто був зареєстрований на пробне незалежне оцінювання, міг пройти його вдома. Учасникам надсилали завдання на інформаційній сторінки. Його результати мають бути до 23 червня. Про це пише «УНІАН». 

"Через епідеміологічну ситуацію уряд відмінив проведення пробного ЗНО у закладах освіти, які були готові до його проведення. Кожен, хто був зареєстрований на пробне ЗНО, зміг отримати або завантажити тестовий зошит і бланк відповідей. Вже до 23 червня кожен учасник пробного ЗНО отримає свій результат у своєму кабінеті", - сказала т.в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій. Також вона додала, що додатково був відкритий нелімітований доступ до тестувань з усіх предметів.

 

Відео дня

Читайте також:  У МОЗ розповіли, чи є підстави скасовувати ЗНО

Скасоване пробне ЗНО: як повернути кошти

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up