Пробне ЗНО пропонують пройти вдома через різкий спалах COVID-19

Пробне ЗНО пропонують пройти вдома через різкий спалах COVID-19
Фото ілюстративне
  • Учасникам ЗНО радять не приходити на пункти тестування.
  • У Центрі оцінювання якості освіти розповіли про нові правила.

Український центр оцінювання якості освіти закликав школярів відмовитись від проходження оцінювання безпосередньо в пунктах тестування. Все через різкий спалах коронавірусу за останніх кілька днів. Нагадаємо, пробне тестування запланували на 15 і 17 червня. Затвердили навіть вимоги та обмеження, аби зробити процес безпечним в умовах карантину. Та Кабмін прийняв рішення заборонити проведення пробного тестування в Україні. Цю інформацію підтвердили і в Українському центрі оцінювання якості освіти і закликали школярів дослухатись, пише Освіта.ua.

"Ми просимо вас 15 червня і 17 червня не приходити на пункти проведення пробного ЗНО, окрім відповідальних за пункти та їхніх помічників, а також повідомити про це усім вашим друзям, знайомим, колегам, хто, можливо, також мав би прийти до нас у цей понеділок", - йдеться у повідомленні.
Випускникам радять пройти тестування вдома. Як це зробити?

  • 15 червня об 11:00 зайти на свою інформаційну сторінку і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з української мови і літератури:
  • виконати завдання тестового зошита;
  • до 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів. 
  • отримати свій результат за тестування.
  • 17 червня об 11:00 зайти на свою інформаційну сторінку і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з того навчального предмета, який ви обрали для проходження пробного ЗНО:
  • упродовж двох днів виконати завдання тестового зошита;
  • до 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів;
  • отримати свій результат за тестування.
  • Під час роботи із тестовим зошитом слід дотримуватись часових меж і не відволікатися.

Сервіс визначення результатів буде працювати з 11:00 17 червня до 18:00 19 червня.

Відео дня

Наразі основна сесія ЗНО, яка має стартувати з 25 червня, поки що в силі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Наташа Кравчук

    Знову "роблять" спалах, щоб прожовжити карантин! Достали вже..🥵
  • Костя

    Невірять Невірять Невірять
    Волочиск неболіє, ярмоленці неболіють, деражні теж неболіють , вовківці, россоша, ружична теж нема хворих.Ще раз надурити і загнати на карантин на три місяці недадуться.
  • Таня

    який спалах? спалах чого?
    де вони заражаються?
    ще 2 місяці і осінь! а там що? ще більше розіграють?

    Elena Dostavka reply Таня

    репетиция весной удалась на "ура" ,теперь спекуляции на тему ковид станут регулярными , поводок -то все короче и короче. А почему бы и нет - пипл хавает и виляет хвостами
  • Панас

    Колись не було Зно і ракети наші у космос літали, а зараз Зно, і на "грядки з клубнікою" на євробляхах літають.
    Ну ну що далі ?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up