Вік навчанню не завада. У Хмельницькому знову запрацює університет для пенсіонерів

Вік навчанню не завада.  У Хмельницькому знову запрацює університет для пенсіонерів
  • Без іспитів та заліків. У Хмельницькому знову відкриє двері університет для пенсіонерів. 
  • На вибір - 10 факультетів. 
  • Заклад працюватиме на базі Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування, що на Перемоги, 7 А.

Вчитися ніколи не пізно. Вже цієї осені запрацює "Університет третього віку". Таке рішення прийняли депутати Хмельницької міської ради на черговій сесії сьогодні, 20 вересня. 

Цей проект має на меті навчити людей старшого віку інших професій. Слухачами курсу можуть бути жінки від 55 років, чоловіки від 60 років. Обов'язкова умова - прописка. "Студенти" мають бути жителями Хмельницького та мати пенсійне посвідчення. Слухачі можуть мати освіту будь-якого рівня та мають бути зацікавленими в участі в освітніх програмах. 

Університет третього віку вже працював у місті у попередні роки. Але цьогоріч хочуть залучити ще більше слухачів - понад 700 слухачів. Пенсіонерам покажуть переваги, задоволення, користь і нові горизонти, що відкриваються завдяки безперервному навчанню.

Відео дня

 Буде працювати 10 факультетів:

  • Іноземні мови : англійська, польська, німецька;
  • Основи володіння оргтехнікою: комп’ютер (програми Skype,Viber,Word) планшет, мобільний телефон, принтер, сканер, копіювальна техніка;
  • Правознавство; - Психологія;
  • Здоровий спосіб життя: лекційні та практичні заняття ( фізичні вправи , аеробіка, , дошка Євмінова, заняття на тренажерах…);
  • Танці ; - Хоровий спів; - Крою , пошиття та ремонту одягу;
  • Агроландшафт;
  • Прикладне мистецтво (декоративний розпис , аплікації,вишивка, гончарна справа, плетіння)

Назва та кількість факультетів буде уточнюватись та змінюватись по мірі формування груп та потреб слухачів.

Бажаючим стати студентами нового вишу звертатися за телефонами: 63-03-64, 63-23-37, 63-04-67 або у Хмельницький міський територіальний центр соціального обслуговування (вул. Перемоги 7а, кабінет №5) 

Для вступу потрібна письмова заява "абітурієнта". 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up