Всіх школярів Хмельницького переведуть на дистанційне навчання

Всіх школярів Хмельницького переведуть на дистанційне навчання
Ілюстративне фото
  • «Дистанційка» має розпочатися у понеділок, 31 січня.

  • Триватиме вона щонайменше тиждень. 

Школи Хмельницької ОТГ у зв’язку з погіршення епідемічної ситуації переведеться на дистанційне навчання. Такі інформацію журналістам vsim.ua повідомили читачі. Кажуть, що відповідні повідомлення почали отримувати вчителі. Інформацію про дистанційне навчання нам офіційно підтвердив заступник міського голови Михайло Кривак.

За його словами, таке рішення планується прийняти на засіданні комісії з техніко-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій завтра, 28 січня. На дистанційне навчання від понеділка, 31 січня, будуть переведені всі класи — від 1 до 11. Це триватиме щонайменше тиждень — залежно від епідеміологічної ситуації.

Нагадаємо, станом на вчора, 26 січня, 129 класів шкіл громади були на самоізоляції через виявлені випади COVID-19. На навчанні були відсутні 23% від усіх учнів. Але не лише через хвороби, а й інші причини.

Відео дня

ОНОВЛЕНО: Сьогодні, 28 січня, на комісії ТЕБ і НС було прийнято офіційне рішення про переведення на дистанційне навчання із 31 січня по 4 лютого. Проте тривалість можуть продовжити, зважаючи на епідеміологічну ситуацію.

Читайте також:

+ 32 тисячі хворих з COVID за добу: де найбільше?

Що їдять ваші діти? Репортаж із хмельницького дитсадка і школи, де змінили харчування

Дистанційне навчання буде ще у трьох містах Хмельниччини

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (84)
  • Володимир Фаб'янчук

    Школи замінірують араби через це й буде дістанцуйне
  • Читач79

    Вчіться у Хмельницького національного університету, як організувати дистанційне навчання. І не нийте. Вони з 12 березня 2020 року на дистанційці і якість навчання тільки нестримно зростає.
  • Юрий Кром

    Шановні батьки, школа як і інші навчальні заклади дають напрямок, з маленькими дітками, і до класу 7 , мають займатись тато і мама, ви думаєте в класі 25 учнів і вчитель зможе за (2) хвилини всього навчити, таке тільки в кіно. Потрібно Вам з ними і писати і читати, початкова школа це підгрунтя, Ви головні вчителі, і з математики теж, Ви думаєте таблицю множення в школі за (2) хвилини навчать, теж стосується і правопису. Ковід це не фантастика, як і ГРВІ, Ви положить руку на ❤️ і згадайте скільки раз хвору з ГРВІ дитину відправляли до школи, скількох наражали на небезпеку, це не смішно коли таких ( вумних і зайнятих) відсотків 80%, коли в родині хворі на ковід а діти в садочок і до школи, а батьки на карантині тим часом в дома, ось тут не смішно ...Здоров'я всім, а головне думайте відповідально, хоча чим, 72% за мультяшного Пре голосували. Бережіть себе та близьких...Хоча і їм на оточуючих начхати, добре що Ви не в Китаї зналиби що таке карантин, він Вам ще і не снився....
  • Ольга Соболь

    Як бути тим в кого батьки працюють? Як першокласника залишати на цілий день вдома самого? Тоді закривайте все, щоб всі сиділи дома і виплачуйте нам компенсацію за утрачений прибуток, або для нянь. Сил нема вже

    Игорек reply Ольга Соболь

    Нашо ті школи, щоб діти безграмотно писали як ви ?ЗНО не можуть скласти, тре як в Америці, таких дітей зі школи виключати ...

keyboard_arrow_up