Як обрати вчителя англійської? Практичні поради від експертів Першого Кембриджського центру (новини компаній)

Як обрати вчителя англійської? Практичні поради від експертів Першого Кембриджського центру (новини компаній)

Як обрати викладача з урахуванням ваших потреб і бажань? 

Сьогодні про це розкажуть фахівці Першого Кембриджського центру. До речі, щоб впевнитись в їхньому професіоналізмі — рекомендуємо відвідати за посиланням сайт центру!

Мета

Перш ніж шукати вчителя, визначте, для чого вам англійська. Це може бути підготовка до міжнародних іспитів, поліпшення навичок для роботи, подорожей, чи навіть особистий челендж. 

Кожен викладач має спеціалізацію, наприклад, вікову — для дітей чи дорослих, або за напрямом — підготовка до іспитів, вивчення загальної англійської чи ділової мови.

Досвід 

Краще обрати викладача, який вже має мінімальний досвід. Це вбереже вас від ситуації, де викладач вчиться паралельно з вами.

Освіта та сертифікати

Ваш ідеальний кандидат не обовʼязково має показати диплом з університету, однак наявність міжнародних кваліфікацій та сертифікатів — це чудовий показник знань вчителя!

Серед кваліфікацій рекомендуємо звертати увагу на CELTADELTA, а також на сертифікати з іспитів, що підтверджують рівень мови — Кембриджські іспити, IELTS, TOEFL.

Відповідність потребам

Важливо оцінити не тільки знання, а й особистість викладача. Погодьтесь, для активних студентів не варто обирати меланхолійного вчителя.

Пробний урок

Підібравши викладача, відвідайте пробний урок. Попросіть підготувати заняття так, як будуть проводитись всі наступні зустрічі.Так ви зможете оцінити й методи викладання, й особисті якості фахівця. 

Питання

Не соромтеся запитувати вчителя про все, що вас цікавить: розклад, досвід, кваліфікації, оцінка досягнень чи будь-які інші аспекти.

І наостанок: поглянемо на список критеріїв, за якими вам варто оцінювати вчителя. Подумайте, що для вас важливо в кожному з цих аспектів.

  1. Наявність міжнародних сертифікатів та освіти
  2. Досвід викладача
  3. Формат занять: онлайн, офлайн, групові, індивідуальні
  4. Вартість одного заняття
  5. Методики, яких дотримується викладач 
  6. Особисті якості та характер
  7. Відповідність вашим потребам та запитам

Спробуйте навчання у різних форматах та з різними фахівцями. Відтак, в Першому Кембриджському центрі менеджери для кожного студента обирають викладача не лише за кваліфікацією, а й за рисами характеру — суворий, спокійний, активний, веселий. Все для того, щоб у студента нарешті стався довгоочікуваний match!

keyboard_arrow_up