Які професії обирають студенти-випускники прикордонної академії

Які професії обирають студенти-випускники прикордонної академії
  • Сьогодні, 20 червня, Національна академія ДПСУ випустила понад 50 випускників.
  • Юнаки та дівчата закінчили спеціальності “Право”, “Правознавство” і “Філологія”.
  • Залишивши лави студентства, більшість випускників вже знають ким і де працюватимуть. Однак є й ті, що із вибором фаху не поспішають.
  • Які ж професії обирають випускники прикордонної академії, дізнавались журналісти vsim.ua.

Вже 19 років Національна академія ДПСУ готує цивільну молодь за різними напрямками навчання. Сьогодні, 20 червня, у стінах академії пройшов черговий випуск.

Більше п’ятдесяти студентів закінчили навчання за напрямками “Право”, “Правознавство” і “Філологія”.

Традиційно, залишаючи альма-матер, випускники обирають місце працевлаштування. Адже знайти своє “місце під сонцем” прагнуть всі. Теоретично із фахом молодь визначилась ще під час вступу до вищого навчального закладу. Та сьогодні професії, які вони обирають є різними, і не всі вони пов’язані з тими, які вони обрали кілька років тому, коли переступали поріг вишу.

Відео дня

Журналісти vsim.ua запитали у випускників Національної академії ДПСУ про місця їх працевлаштування.

Ольга

“Вже маю роботу по спеціальності”

  • Сьогодні я закінчила спеціальність “Філологія”. Навчалась тут чотири роки. Взагалі я завжди знала, що моє життя буде пов’язане з філологією. Наразі я вже маю роботу по спеціальності. До речі, її я отримала завдяки академії. Якось пішла на практику до мовної школи, і згодом мені запропонували там роботу. Зараз я там працюю і хочу сказати, що моя робота приносить мені не лише задоволення, а й хороші гроші.

Андрій

“McDonald's, KFC - весь світ відкритий”

  • Я закінчив спеціальність "Філологія". Звісно, хотілося б працювати за професією, а саме бути перекладачем. Кілька місць, де можна працевлаштуватись, вже маю на прикметі. А якщо ні - то McDonald's, KFC. Для нас весь світ відкритий. А якщо чесно, то залишати статус студента мені шкода.

Дар’я

“Планую працювати з дітками”

  • Я йшла навчатись із великим бажанням. Спеціальність, на якій я навчалась, а саме “Філологія” однозначно стане мені у нагоді. Адже я планую працювати у мовній школі і  працювати з дітками. Мені б хотілось їх навчити тому, чому мене навчили викладачі тут.

Ярослав

“Працюю в державній прикордонній службі”

  • Сьогодні я випускник. Закінчив спеціальність “Право”, на якій навчався шість років. Зараз я вже працюю в державній прикордонній службі. Тож у мене вже є робота, що пов’язана із спеціальністю, на якій навчався. Усіма знаннями, які отримав під час навчання, ктористують зараз у своїй роботі.

Антоніна

“Хочу бути адвокатом”

  • Це моя друга вища освіта. Сьогодні я закінчила “Правознавство”, тож тепер я дипломований спеціаліст. Впевнена, що спеціальність знадобиться мені у майбутньому, адже я хочу бути адвокатом. Ну а поки я працюю по спеціальності, яку вивчала протягом свого першого навчання у виші: “Оподаткування”.

Ростислав

“Хочу працювати у туристичному бізнесі”

  • Я закінчив спеціальність “Філологія”. Хотілось б, щоб моя робота була пов’язана із іноземними мовами. Якщо точніше, то хочу працювати у туристичному бізнесі. Готовий навіть за кордон поїхати.

 

Анастасія

“Працюю в патрульній поліції”

  • Я закінчила магістратуру, а саме спеціальність “Право”. Хочу сказати, що прикордонна академія - це одна велика сім’я і навчатись тут - це одне задоволення. Оскільки я працюю в патрульній поліції, то право - це саме те, що потрібно мені знати. Крім того, ця спеціальність є дуже популярною.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up