Яким буде навчання у Хмельницькому із понеділка, 14 лютого

Яким буде навчання у Хмельницькому із понеділка, 14 лютого
  • Від сьогодні, 11 лютого, Хмельниччина перейшла до “червоної” зони. 
  • Дізналися, яким буде навчальний процес у школах міста із понеділка.

Вже два тижні школярі Хмельницького навчаються на “дистанційці”. Комісія ТЕБ і НС прийняла таке рішення через збільшення кількості хворих на COVID. Від сьогодні, 11 лютого, область стала “червоною”. Відповідно починають працювати нові правила та обмеження. Стосується це і навчального процесу. 

Робота шкіл в очному форматі залежить від наявності “зеленого” сертифікату у всіх працівників закладів. Документ може підтверджувати: 

  • Відео дня
    /li>

Журналіст vsim.ua дізнався у виконуючої обов’язки начальниці Департаменту освіти та науки міськради Ольги Кшановської стосовно готовності закладів до очного навчання у “червоній” зоні. Відповідь була такою: “Усі школи Хмельницької ОТГ із понеділка, 14 лютого, працюватимуть в очному форматі. Оскільки всі працівники закладів освіти мають “зелені” сертифікати". 

Ольга Кшановська також додала, що дитячі садки в межах Хмельницької ОТГ також працюватимуть у звичному форматі. 

Нагадаємо, що на “червоному” рівні епідемічної небезпеки забороняється:

Обмеження червоного рівня не будуть застосовуватися за умови наявності у всіх учасників (відвідувачів), працівників та організаторів масових заходів, у тому числі релігійних, працівників кінотеатрів, театрів, музеїв чи інших культурних закладів, розважальних закладів, ТРЦ, закладів громадського харчування, ринків, спортзалів та басейнів “зеленого” COVID-сертифікату.

Читайте також: На Хмельниччині через COVID зупинили роботу 149 дитсадків

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (66)
  • Dashulya Vladimirovna

    Всё для детей😳
  • Ирина Домбровская

    Де логіка,було менше хворих-дистанційка,пішла хвиля захворюваності-до школи...хворіють І  в садках діти і в школах,і переносять і ті і інші...влада робить дурню...
  • Віталій Шмига

    А що в  тих сравних міністрів ще Є мозгииии
  • Читач21

    Коли майже всі українські школярі пішли на літні канікули,  у Хмельницькому навчалися до 11 червня. У Кам"янці, Шепетівці, Волочиську продовжили дистанційне, а у Хмельницькому -  до школи. "Совпадение? - Не думаю!"

keyboard_arrow_up