За успішне ЗНО випускникам обіцяють гроші. Які умови

За успішне ЗНО випускникам обіцяють гроші. Які умови
Фото - Слово і Діло
  • Депутати пропонують заохочувати кращих випускників.
  • За кращі бали ЗНО обіцяють до 100 тисяч гривень.

Учням, котрі здадуть зовнішнє незалежне оцінювання цього року, обіцяють преміювання. Винагорода може складати до 100 тисяч гривень. Про це інформує «Освіторія» з посиланням на допис депутата Романа Гаврищука на своїй сторінці у Фейсбук.

Преміюватимуть 30 найуспішніших випускників, які за сумою балів чотирьох предметів набрали 790 балів і більше, в тому числі один предмет склали на 200 балів. Їх винагорода складатиме 100 000 гривень.

Постанову щодо премій погодив парламентський комітет з питань освіти, науки та інновацій. Також, за словами нардепа, є ще одна обов'язкова умова. На грошову винагороду можуть претендувати лише ті, хто вступатиме в українські виші. 

Відео дня

Друзі, а як Вам така ідея? Діліться своїми думками у коментарях. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:55 Сказ на Хмельниччині: людей покусала хвора собака 14:50 Піреус Банк відкрив відділення у Хмельницькому (новини компаній) 14:09 Пензлик у животі та відрізаний член: лікарські історії від хмельницького уролога – Івана Воронюка photo_camera 13:35 У Хмельницькому чоловік викрадав котли з квартир у новобудовах Від читача 15:13 Стаття: Все, що потрібно знати про зубні імпланти: вирішення проблем зубів у Хмельницькому 13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up