Запитали у влади, яким буде навчання у школах Хмельницького з 25 жовтня

Запитали у влади, яким буде навчання у школах Хмельницького з 25 жовтня
Фото - korrespondent.net
  • Хмельницькі школярі відпочивають на осінніх канікулах. 
  • Ми запитали у влади, чи повернуться діти за парти з 25 жовтня. 

Осінні канікули у хмельницьких школах мали розпочатись 25 жовтня. Однак у департаменті освіти вирішили розпочати їх на тиждень раніше. Відтак з 18 жовтня школярі відпочивають. Та чи сядуть за парти вже цього понеділка? Ми запитали у директорки департаменту освіти і науки Хмельницької міської ради Надії Балабуст. 

Очільниця розповіла журналістам ВСІМ про те, що рішення щодо продовження канікул або ж формату навчання з 25 жовтня - ще не прийняли. Вирішуватимуть це завтра, 22 жовтня.

Нагадаємо,  із 23 жовтня у Хмельницькій області посилюють карантинні обмеження. Особливо це стосується мешканців, які не мають хоча б однієї дози вакцини проти COVID-19. Такі зміни схвалили на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Вони набудуть чинності у суботу, 23 жовтня.

Відео дня

Друзі, а як Ви вважаєте - чи потрібно продовжити осінні канікули? Яким має бути навчання у школах надалі - очним чи дистанційним? Діліться своїми думками у коментарях. 

Опитування

Що, на Вашу думку, робити з навчанням у школах?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (32)
  • Маша Козачок

    В нашій школі  більше 80% вакцинованих і вчитель захворів на коронавірус, дитина з нашого класу теж захворіла на коронавірус!!!! Чому не зробити дистанційне???   Чому в інститутах  зробили дистанційне? ??? А в школах ні??? В інститутах навчаються майже всі кому є 18, і вони напевно вакциновані. А діти, яким ще немає 18, ні!!!!!! То чому вони мають ходити до школи, і приносити вірус додому????
  • Майя Коваль

    Хватіт знущатись над дітьми..вони мають навчатись а не тупіти вдома.Дистанційне навчання це тупизна..хватіт вже скільки можна знущатись..батьки не мовчіть піднімайтесь і робіть щось..вони хочуть знищити освіту.
    .
  • Ліда Ліда

    Скільки можна вже знущатися з дітей і батьків.Дайте дітям нормально  вчитися в школі
  • Читач41

    Діти мають навчатися в школах за партами!!!!! Освітяни провакциновані у всіх навчальних закладах  на 80-100 відсотків!
    Зараз осінь і як завжди восени діти і дорослі хворіють на ОРЗ. Не створюйти паніки! Поряд нас  є багато людей, які хворіють на тубзахворювання,спід і т.д  і ніхто на карантин нас не "садив" і " не садить".

keyboard_arrow_up