Завтра останній день реєстрації на додаткову сесію мультитесту: як це зробити

Завтра останній день реєстрації на додаткову сесію мультитесту: як це зробити
Фото ілюстративне
  • Додаткова сесія триватиме з 11 до 24 липня.

  • А прийом заяв з 19 до 31 липня. 

Нещодавно завершилась основна сесія національного мультипредметного тесту, що тривала з 5 червня. Сесія відбулася в 26 тимчасових екзаменаційних центрах. Для участі в НМТ у Хмельницькій області зареєструвались 10 796 випускників, більшість з яких, незважаючи на воєнний стан, змогла відвідати екзаменаційні центри. Про це інформують у Департаменті освіти. 

Офіційні результати тестування за шкалою 100–200 балів оголосять 28 червня в персональному електронному кабінеті кожного учасника. 

Ті ж вступники, які не змогли взяти участь в основній сесії національного мультитесту або розпочали роботу над завданнями, але не змогли її завершити, мають право протягом трьох робочих днів з дня проведення НМТ подати документи для участі в додатковій сесії. Вона запланована на липень. 

Відео дня

Строки та засоби подання документів:

Заяву про надання можливості пройти НМТ під час додаткових сесій та підтвердні документи учасники мають подати до регіонального центру протягом трьох робочих днів з дня проведення тесту в один із способів:

Далі спеціальна регламентна комісія вирішуватиме допускати чи не допускати вступника до участі в додаткових сесіях НМТ. Цю інформацію вступник також отримає в персональному кабінеті.

Якщо комісія ухвалить рішення про недопуск до проходження НМТ під час додаткових сесій, то регіональний центр надішле абітурієнту відповідний витяг з протоколу засідання на електронну адресу, зазначену під час реєстрації.

Прийом заяв і документів від вступників триватиме з 19 до 31 липня. Додаткова сесія проходитиме з 11 до 24 липня. Завантажити запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проведення тестування, учасники зможуть не пізніше ніж за 3 днів до її початку. 

Читайте також: Як проходитиме мультитест, якщо оголосять повітряну тривогу

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач89

    Цікаво

keyboard_arrow_up