Знати англійську: чому це потрібно вже і де почати вчити (Новини компаній)

Знання англійської - зараз цей пункт у вимогах до кандидата на роботу зустрічається навіть частіше, ніж вимога досвіду роботи. Та й для кар’єрного росту без “do you speak english” часто просто не обійтися. Тому починати її вчити вже, пригадувати здобуті в школі знання чи вдосконалити, здавалося б, непогані навички, потрібно вже.

Англійська зараз присутня у кожному смартфоні чи інших гаджетах, без яких важко уявити сучасне життя. І часто розібратися в принципах його роботи важко без знання мови.

Потрібна мова і для подорожей. Для українців. навіть попри всілякі карантинні обмеження, зараз відкритий чи не весь світ. І куди б ви не поїхали, англійську зрозуміють всюди. Адже ця мова є універсальною.

Ну і ще раз про роботу. Для неї англійська дуже часто теж потрібна. До прикладу, в сфері IT, яка зараз розвивається шаленими темпами і заманює високими зарплатами. Але якщо на співбесіді ви не зможете впевнено розказати на англійській хоча б коротко  про себе чи своє хобі, про роботу годі й мріяти.

Та й навіть якщо у вас вже є хороша робота, ваш роботодавець чи керівник може гідно оцінити ще один ваш “плюс” у вигляді знання англійської, яке може знадобитися під час важливих перемовин чи виконанні якось щоденного завдання.

Розповімо вам де можна вивчити або вдосконалити свою англійську  і чому запропонований нами варіант дійсно вартий уваги.

Часу їздити на заняття офлайн в сучасному житті знайти важко. Робота, сім’я, побутові справи та інше просто “з’їдають” години. Тому варто розглянути інший варіант - онлайн уроки англійської мови.Варіантів, які вам може видати пан Google при пошуку таких сервісів, може бути чимало. Серед багатьох виділяється “Friends Club”.

“Friends Club” пропонує вивчати англійську як на групових, так й індивідуальних заняттях. Також є варіант проведення популярних сьогодні розмовних клубів. У всіх випадках ви будете займатися із висококласними вчителями, яких ретельно підбирають.

У “Friends Club” онлайн уроки англійської мови розробили не по шаблонному шкільному підручнику, від якого часто й діти не у захваті. Методика вивчення тут покликана заряджати і мотивувати. Для останнього дуже корисним бути сучасний особистий кабінет в сервісі. Він, разом із домашкою-онлайн, зробить ваше навчання цікавим, а не таким, якого хочеться збутися якнайскоріше. І, головне ефективним.

Що ще дуже важливо, “Friends Club” має дуже високу оцінку 9,2 на авторитетному незалежному майданчику “Enguide”. Так навчання із викладачами сервісу оцінили його студенти. І це достойна відповідь за понад 10 років роботи.

keyboard_arrow_up