ЗНО-2020: дати проведення та карантинні правила

ЗНО-2020: дати проведення та карантинні правила
УП
  • ЗНО цьогоріч стартує 25 червня. Через карантин тестування доведеться здавати з додержанням додаткових вимог безпеки.

Цього року учні, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти в закладах фахової передвищої освіти, звільняються від ДПА, але мають право його складати, зокрема, у формі ЗНО. Таке роз’яснення оприлюднено сьогодні, 23 червня, на сайті Міністерства освіти і науки.

Водночас, зазначається, що закон не звільняє від проходження зовнішнього незалежного оцінювання здобувачів освіти, які планують вступати до закладів вищої освіти у 2020 році. 

Отже, основна сесія ЗНО у 2020 році проходитиме у заплановані терміни – з 25 червня по 17 липня. Відповідний дозвіл на його проведення напередодні дала Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, пише УНІАН.

Відео дня

Під час проведення тестування будуть дотримані такі заходи безпеки:

- до тестування не допускатимуть осіб з кашлем, нежитем чи температурою понад 37,5°C;

- в аудиторіях буде до 15 учнів;

-  відстань між учасниками має бути не менш як 1,2 м.

Пункти проведення ЗНО, своєю чергою, будуть забезпечені необхідними засобами захисту, а саме: медичними масками для учасників, інструкторів та медиків, безконтактними термометрами (пірометрами), дезінфікуючими засобами для рук, дезінфікуючими засобами для обробки поверхонь, ізоляційними медичними халатами та захисними щитками для медиків. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Lidija Banashko

    Господи благослови та допоможи всім удачі
  • Oleg Blec

    Успіхів дітям!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» Від читача 13:36 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up