Чемпіони світу - з таким званням повернулися додому юні хмельницькі танцівники

Чемпіони світу - з таким званням повернулися додому юні хмельницькі танцівники
  • Восьмеро представників Хмельниччини боролися за перемогу серед 10 тисяч учасників.
  • Вони продемонстрували вагомі результати.
  • Чемпіони світу і призери WADF-2017 отримали сертифікати на участь з відпочинком у Міжнародних змаганнях та фестивалі в Болгарії.

Наполеглива праця приносить великі результати. Їх якнайкраще продемонстрували учні класу спортивного бального танцю Хмельницької дитячої школи мистецтв (викладач Фурман Олена Володимирівна). Про це йдеться на сайті управління культури і туризму Хмельницької міської ради.

Поїхавши на Чемпіонат світу WADF-2017 до Чехії (місто Ліберець), вони боролися за першість у престижному конкурсі танцівників.

Цьогоріч кількість учасників зросла вдвічі - якщо у 2016 році на змагання з'їхалося 5 тисяч учасників, то у 2017 році їхня кількість сягнула 10 тисяч. Протягом 20-26 листопада точилася боротьба за перемогу в різних стилях, зокрема і бальних танцях.

Відео дня

Восьмеро юних хмельничан показали, на що здатні, і отримали такі результати:

- Гетманчук Владислав та Іщук Софія  стали дворазовими Чемпіонами світу WADF-2017. Вони здобули І місце за ча-ча-ча, а також І місце за джайв;

- Граділь Ростислав, Кланца Каріна стали чемпіонами світу WADF-2017, завоювавши І місце за танго;

- Смучок Дарія отримала срібло і посіла ІІ місце за танго;

- Кур’якова Вікторія, Кланца Анна, Кузь Анастасія – стали фіналістами в своїх категоріях.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Екатерина Марчук

    Шановна редакція, дуже хотілося б читати достовірну інформацію.

    Щиро радію за вказаних переможців, але вони далеко не єдині представники нашого міста, які прийняли участь у даному чемпіонаті та здобули звання "Чемпіонів світу".

    Танцюристи клубів "Успіх" і "Данс-центр" достойно представили нашу країну як в бальних так і в сучасних танцях!!!

    Чому в даній статті про них немає навіть згадки?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up