20-річний хмельничанин Іван Варава виступатиме у прямих ефірах шоу "Х-фактор"

20-річний хмельничанин Іван Варава виступатиме у прямих ефірах шоу "Х-фактор"
  • Іван Варава зараз навчається на інженера з авіаційних перевезень, але в той же час мріє про велику сцену.
  • Хлопець покорив чотирьох суддів талант-шоу "Х-фактор" і тепер виступатиме у 12-ці кращих на прямих ефірах.
  • Молодий співак потрапив до команди Дмитра Шурова. Вже наступної суботи, 11 листопада, можна буде побачити хлопця на першому ефірі.

Івану Вараві - лише 20. Хлопець навчається в Національному авіаційному університеті на інженера з авіаційних перевезень. Вважає, шо у цій сфері у нього завжди буде робота. А от із музикою набагато складніше, адже Ваня не має спеціальної музичної освіти. На Х-фактор хлопець прийшов, щоб освоїти тонкощі музичної сфери, набратись досвіду, аби у майбутньому змінити професію інженера на музиканта.

"Я спочатку музикант, а потім вже – інженер. Х-фактор – це платформа, яка може допомогти мені полетіти у світ музики", - говорить про себе хмельничанин Іван Варава. 

Відео дня

На прослуховуваннях Іван заспівав пісню гурту "СКАЙ" - "Струна". Хлопець отримав чотири "Так" від суддів талант-шоу і потрапив у тренувальний табір. 

- Ти талановитий за 100 чоловік відразу, я кажу тобі "Так", - прокоментував виступ молодого співака суддя проекту Олег Винник. 

У тренувальному таборі Іванові вдалося пройти групові виступи, у яких відсіялось більше сотні учасників. Хлопець увійшов у команду Дмитра Шурова. Конкурсанти боролись за те, щоб потрапити у 24-ку кращих і виступати в будинках у суддів. Ваня виконав ліричну композицію Ірини Білик та Скрябіна "Мовчати". Суддя проекту Дмитро Шуров дав шанс хлопцю і посадив його у крісло, відправивши іншого учасника додому. 

На останньому етапі відбору у прямі ефіри Іван виклався на повну і заспівав хіт гурту "Haddaway" - "What is love". Хлопець підігравав собі на маленькій гітарі. Суддя проекту не похвалив виступ, але таки повірив у молодого співака і взяв його у прямі ефіри талант-шоу. 

- Ти вибрав пісню, яка тобі подобається, але ти нічого в ній не показав, не показав себе як вокаліста, не показав себе як артиста. Але в мене є одне місце в команді для людини, яка піде далі і надіюсь, що дійде до кінця. І це буде Іван, - сказав Дмитро Шуров. 

Таким чином, вже у наступну суботу, 11 листопада, хмельничанин Іван Варава виступатиме у прямих ефірах "Х-фактор". Якою буде доля молодого співака на талант-шоу, слідкуйте разом з vsim.ua.

Нагадаємо, свої сили у талант-шоу "Х-фактор" пробувала s 21-річна бандуристка з Хмельницького Марина Круть. На кастингу дівчина отримала чотири "Так" від суддів. В тренувальному таборі молода виконавиця дійшла до 24-ки кращих. Але на останньому етапі відбору у будинках суддів дівчину не взяли у прямі ефіри проекту

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Lisa Bondar

    Шановний автор статті! Перш ніж так детально писати, дізнайтесь чи є написане правдою. Ваня 9 років навчався в музичній школі ім. Миколи Мозгового, де співав у хорі "Подільські солов'ї" і грав на форепіано. Тому перед тим як писати щось дізнайтесь чи є те, що ви написали є правдивим.

    Діанка Чорній reply Lisa Bondar

    А як Ваня по батькові

    ,,Варава Ваня ***‘‘

    Дізнайтеся глядачам інтересно

    Вікторія Барицька reply Lisa Bondar

    Дякую за коментар, але поясню:

    по-перше, інформацію про Івана ми взяли з офіційного сайту Х-фактор.

    по-друге, там йшлось про те, що він не має СПЕЦІАЛЬНОЇ музичної освіти, а навчається на інженера в НАУ. тобто мається на увазі саме навчання у ВНЗ.

    по-третє, навчання у музичній школі - це, швидше за все, можна вважати позашкільною освітою.
  • Ирина Коробкова

    Яке щастя для матері!!! Іринка, ти щаслива. Потрібно мати талант і Боже благословіння, щоб виростити такого сина
  • Анна Островська

    ого! цей хлопчина теж наш земляк? буде за кого тепер вболівати на шоу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up