21 грудня сільськогосподарського ярмарку на Прибузькій не буде

21 грудня сільськогосподарського ярмарку на Прибузькій не буде
Ярмарок на Прибузькій. Фото з архіву редакції
  • Традиційний ярмарок мали провести у суботу зранку.

  • Чи буде він цього року, наразі невідомо.

21 грудня на вулиці Прибузькій мали провести ярмарок. Цей день припадає на суботу, проте є робочим через «святкові» перенесення. Тому ярмарок вирішили скасувати. Про це журналістам vsim.ua розповіла головний спеціаліст відділу у справах преси та інформації Хмельницької ОДА Лілія Комоса. Інформації про те, що ярмарок перенесуть, наразі немає. Якщо таке станеться, повідомлення про це пообіцяли розмістити на сайті ОДА.

Сільськогосподарський ярмарок на Прибузькій проводять по кілька разів на рік. Сюди з’їжджаються торгівці з усієї Хмельниччини. Продають і м’ясо, і сало, і овочі, і молочні продукти. Весь асортимент та ціни ви можете побачити у нашому попередньому матеріалі. Для проведення ярмарку Прибузьку перекривають від Кам’янецької до Свободи.

Не всі хмельничани раді проведенню такого ярмарку. Такий висновок можна зробити з коментарів, які залишали на нашому сайті під матеріалом «Думка хмельничан: чи потрібний ярмарок на Прибузькій?» Ви також можете долучитися до обговорення.

Відео дня

Читайте також: «Врятуймо Дмитрика разом»: на майдані у Хмельницькому організували благодійний ярмарок (ФОТО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Ніна Боднар

    Люди ви такі смішні який це ярмарок йдуть ті що торгують на базарі ціни ще більші правлять і ви думаєте шо то якийсь колгосп приїхав схаменіться .
  • Іван Косин

    Баригам прикривають ринки.
  • Валерий Войт

    А за місце щоб там торгувати кошти збирають ? Якщо так, то зрозуміло чому так часто вони проходять...
  • Liudmyla Suprunovska

    Зрозуміло, що 21 грудня проводити ярмарок недоцільно тому, що субота - робоча. Але є неділя.
    За всю історію ярмарку не було року, щоб у грудні його не було. Люди планували закупитися і на Різдво, і на Новий рік. А цього року "докерувалися"! Навіть соромно їм причину назвати. Розвиток с/г та економіки має бути плановим.  А за останні десятиліття державні мужі взагалі забули це слово. Навіть людина, яка живе одна, планує свої справи і на рік, і на місяць, і на тиждень. Наші "ке
    рОвники" живуть одним днем. І якщо міський голова постійно звітує про свою роботу, відповідає в телеефірі на питання хмельничан, то обласне сільське господарство пішло в далекн підпілля.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up