2,6 мільйона гривень штрафу отримала фабрика з Хмельницького за неоформлених працівників

2,6 мільйона гривень штрафу отримала  фабрика з Хмельницького за неоформлених працівників
Фото ілюстративне
  • Із однієї з фабрик пошиття взуття  в обласному центрі примусово стягнуто штраф за підміну трудових відносин цивільно-правовими.

Інспектори управління Держпраці проводять перевірки на підприємствах області. Щораз вони виявляють нові порушення.

Під час інспекційного відвідування з'ясувалося, що на одній фабрик 23 працівники були звільнені із займаних посад задля укладання із ними цивільно-правових відносин. Однак, штатний розпис, тарифні ставки, розцінки для працівників відрядників, режим роботи залишилися незмінними. Про це повідомили у прес-службі Управління Держпраці у Хмельницькій області.

Керуючись статтею 259 Кодексу законів про працю України та на підставі абзацу 2 частини 2 статті 265 винесено постанову про накладення штрафу на фабрику у розмірі 2 мільйони 568 тисяч  870 гривень. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Sidorcuk Masa

    Ха , так етоо копейки!!Ето ж гроши!!Если пенсия дерслужбовца, приехавшего с села 65000грн, то умнож на 12 месяцев, ето ж 180000 с держбюджета уходит на одного ЕКС РАботника ДЕРСлужбы ! А ещё и льготы, и бесплатный проезд!! А если взять пенсию судьи, ето ж 200000*12 мес , ето ж два мильйона четыриста тысяч на одного судью уходит на пенсию в год!!А етих дерслужбовцев миллионы, каждые десять лет как мух дроздофилок , в геометрической прогрессии Все идёт на армию дерслужбовцев!! Весь бюджет поедают дерслужбовцев, а если учесть , что они майже все пошли на пенсию,как инвалиды детства , и учесть ,что с 20000 -200000 грн с зарплаты налогов платят "0" грн, "0" копеееккопееек, то мы все их БИЗНЕс работы, бо такие пенсии и зарплаты ЕТО БОЛЬшой БИЗНес !!!, мы их всех своими  податками и содержим))!

    Мих reply Sidorcuk Masa

    від чого такий бред) прийміть співчуття

    Sidorcuk Masa reply Мих

    Как то нечестно получается, ВСЕ общее, коммунальное рабство общее, податки общие,  в 70 на пенсию общее, 35 лет стажа общее,



    а ПЕНСИИ НАШИИИИ!!!а ЛЬГОТЫ наааааааши!!



    Делится надо))) Налоги тоже платите и работайте тоже не до 30 лет или 40 , а до 70 три!!

    А то в Европе как, сколько заплатил в социалку, столько и пенсии имеете, а Хмельницкий дерслужбовцы заплатили в "0" в пенсионный взносов, за всю жизнь, а пенсии огогого!!

    И льготы нужно монетеризировать, зачем льготы на проезд и коммунальные , человеку с такой большой зарплатой или пенсией???

    А Коммунальные взносы идут КАК ПОДАТОК , на развитие города!! В тех странах, тех городах, где война, комуналку неплатят!!! Спросите людей, раз не верите!!

    Почему одни хитрожопые, а вымагают много?? То им детский садик, то детскую песочница и т д при "0" коммунальном податке??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up