Аби перевізники не «витерли ноги» об міську владу, у Хмельницькому зменшили тарифи на проїзд

Аби перевізники не «витерли ноги» об міську владу, у Хмельницькому зменшили тарифи на проїзд
Виконавчий комітет міськради на черговому засіданні вирішив прислухатися до численних прохань хмельничан і зменшив вартість проїзду в громадському транспорті.

Та зниження цін на квиточок стосуватиметься лише автобусів та маршруток. Тариф становитиме 2,50 та 3 гривні відповідно.

- Хмельницькі перевізники вже давно «плюють» на нас. Скоро вони ще «ноги об нас витиратимуть», - різко заявив виконуючий міського голови Хмельницького Костянтин Чернилевський.

Нові тарифи почнуть діяти з 15 вересня. Останній раз тарифи збільшувалися 28 лютого 2015 року.

Відео дня

Ще одним рішенням, яке прийняв виконком стосовно приватних перевізників – рекомендація долучитися до ініціативи безкоштовного проїду пасажирів 26 вересня.

Читайте також: Антимонопольний комітет просить Хмельницьку міську раду переглянути тарифи на проїзд 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (47)
  • Anonymous

    Народний АНЕКДОТ



    БАЛАТУЄТЬСЯ в місто сільский, і просить  городских мешканців :



    -тож виберіть мене, я вам допоможу!!, я вам віддячу!!!  ТІКО ВИБЕРІТЬ!!

    - то ж чим ви нам допоможете?

    -городньою продукцією, весь час буду допомагати, НЕВІДКАЖУ НІКОЛИ!!

    -А якою?

    -а херн вам!!! а хрен вам! !!а хрен вам!!!!
  • Anonymous

    Або виберіть ригу, ригуля, такого вот вуйка з гір.Вони ж як пруть до крісел, то всім ковгоспом, ГРОНОМ ВИНОГРАДУ, всіх своїх перетаскують і посади знаходять для своїх , вижимають, і НАВЧАНЯ ДЛЯ СВОЇХ З ГІР ТІКО БЕЗКОШТОВНО!!!(бо навіть закон протягнули, тицнуть папірчик що ДИТИНА ГІР- і навчаня задурно, а якшо влаштувався вуйко на роботу, то тицнув папірчик, і машина повина ВОЗИТИ його нароботу і зроботи задурно, навіть машина виділяється , так люди розповідали, розказували)



    А ви тоді хмельничани куда ТОДІ ??поїдити, ЗАБУГОР наплантації??, на дванадцятичасовий робочий день??БЕз умов в хибари-лачужки, в клопятники-бараки ,де навіть ліки !!НЕМАЄТЕ!! права купити, поки ПАН вам некупить !!??І будете сутра по пять колес від болі глотати, і вечері по пять колес лигати, бо біль страшенна!! В вас крепкі спини ???Видержете???
  • Anonymous

    А гляньте на цю біоографію

    Член СДПУ(О) (1998 — грудень 2004). Заступник секретаря Хмельницького обкому СДПУ(О) (1999–2000), член Політради СДПУ(О) (червень 2000 — грудень 2004), секретар Хмельницького обкому обкому СДПУ(О) (травень 2000 — грудень 2004). Член Політбюра СДПУ(О) (березень 2003 — грудень 2004).



    Член Української соціал-демократичної партії (2005 — грудень 2011). 23 грудня 2011 вийшов з УСДП та вступив до партії ВО «Батьківщина» через незгоду зі зміною керівництва партії.





    ДВАДЦЯТЬ РОКІВ ВЖЕ ПРИ ВЛАДІ , а домогти хмельничанам неможе. А чому? Бо люди кажуть що сам з БІЛОГІРЯ. А ви незахлодили в соцзахист до сікритаря, не??

    -О!! О!! ми вас чекали!!

    -А вакансії  є?

    -О да !! є!! і в дитбудинку, і в домі престарілих, і соцробітником і в годуваню малозабезпечених, і поваром, і в соцзахисті вкабінети А ви самі з БІЛОГІРЯ? Це мивас чекаємо!!!!!



    - Не !!я ХМЕЛЬНИЧАННИН!! В мене і освіти всі є і досвід роботи.

    - Хмельничанин??!! ВИЙДІТЬ звідси!!





    Ось чому одним дають субсидію, а іншим вже незнають як придертися, як відговорити.Вже нове придумали ,люди жаліються.

    -внас ліміт субсидій нахмельничан,





    Доречі скільки з білогіря пішло в АТО????? УГУ!!

    Anonymous reply Anonymous

    Але люди кажуть що вже небуде висувати себе на мера, бо вже старий
  • Anonymous

    А тепер хмельничани задумайтесь за кого будете голосувати ???



    За долгоносика з сімейства НОСАТИХ, що прилітає на гелікоптерах , то голубому то рожевому?? За вельмишановне панство, що саме з ГОРОДКА, і там і фабрики і всемірні комплекси фізкультурні будує?Люди кажуть.А сусідам по леснічній площадці трохкімнатні квартири дарує-роздарує і всім хто його знає з городка , чи нетак ???



    А ХОТЬ ОДНУ ХМЕЛЬНИЧАНИНУ ДОВГОНОСИК , вельмешановне панство кичливе носате довгоносе ПОДАРУВАВ?? Чи учаснику АТО подарував???



    А жінка його з дунаєваць, цілу церкву там вимахала, люди кажуть



    А НЕЗАДУМУВАЛИСЬ, СКІЛЬКИ З ГОРОДКА ПІШЛО В АТО???ПОЧИТАЙТЕ ГАЗЕТИ, БАГАТО ПІШЛО??? УГУ!!



    А тепер спитайте тих хмельничан, що хотіли встроїтися в ембіцентр працювати ?? Небрали??, нє? А шо казали, МИ БЕРЕМО СВОЇХ, З ГОРОДКА І ДУНАЄВЕЦЬ??Да? А зарплата там сутку/три і три тисячі, а прибиральниці 2700, да?



    , АЛЕ СВОЇМ ВИХОДЦЯМ З СІЛ!!люди жаліються .

    А якшо вас і взяли, наприклад КОРІНОГО ХМЕЛЬНИЧАНИНА то напевно безоформлення на 1000 грн і працювати щодня з 8,00-20,00 і АЖ РАЗ В МІСЯЦЬ ВИХІДНИЙ? чи нетак??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up