«Аморальне свято»: хмельничанин пропонує заборонити святкування Хелловіна у закладах міста

«Аморальне свято»: хмельничанин пропонує заборонити святкування Хелловіна у закладах міста
Ілюстративне фото
  • Чоловік розмістив звернення до порталі петицій.

  • Вважає, що Хелловін погано впливає на психіку дітей та дорослих.

  • А що про це думаєте ви?

Щороку 31 жовтня у багатьох країнах світу відзначають Хелловін. Не є виключенням і Україна. Долучаються до святкування й хмельничанин. Проте не всім мешканцям міста це свято до вподоби. Хмельничанин Роман Ткачук розмістив на порталі петицій звернення, у якому пропонує заборонити святкування Хелловіна у всіх закладах Хмельницького.

Петиція з’явилася вчора, 24 жовтня. У ній автор називає свято антиукраїнським та занесеним з-за кордону. На думку Романа Ткачука, Хелловін погано впливає на психіку дітей та дорослих. Автор звернення вважає, що Хелловін — «це аморальне свято, яке рекламує зло». Станом на сьогодні, 25 жовтня, петицію підписав лише її автор. Щоб звернення розглянули в міській раді, його мають підтримати 500 хмельничан.

Нагадаємо, що раніше ми вже запитували у хмельничан, що вони думають про це свято. Думки були різними: хтось до Хелловіна ставиться позитивно, хтось називає його святом Сатани. А протоієрей Православної церкви України Микола Катрич назвав це свято «прямим заграванням з дияволом». А як ставитеся до святкування Хелловіна ви? Беріть участь у голосуванні та залишайте свої думки у коментарях.

Відео дня

Опитування

Як ви ставитеся до святкування Хелловіна?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Нікіта

    Там помилочка в мене
  • Нікіта

    Яуий сатана? Люди, ви про що? Ви його бачили? Святкубть ті хто хоче, хто боїться «сатани» сидіть дома і не виходьте.
  • Денис

    Це походу якийсь "дивак" з масковської церкви. Акстісь )))

    Олеся reply Денис

    👍😂😂😂
  • Олена

    Той хто хоче святкувати це свято - згадайте собі питання: що саме Ви святкуєте? Що для Вас це свято?  Це свято Сарани та його підданих. І хто після цього може назвати себе христянином?

    Олеся reply Олена

    Саято Сарани...🤔🥴це щось нове, ніколи не чула про таке свято

    Олеся reply Олена

    Олена, та ніхто його не святкує))) це просто привід для бажаючих , особливо дітей зібратись разом, поспілкуватись, переодягнутись , влаштувати маскарад ( типу, як новий рік)... не потрібно так серйозно ставитись до цього:))) і зациклюватись
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up