Як відкривали поліцейську станцію на Озерній

Як відкривали поліцейську станцію на Озерній
  • Першу поліцейську станцію на Залізняка, 20/1 відкривали з розмахом.
  • Крім місцевих жителів, покликали депутатів і місцевих посадовців. 
  • Покликали навіть керівництво Нацполіції з Києва. 
  • Як презентували поліцейську станцію на Озерній, бачили журналісти vsim.ua.

 

 

Розпочали рівно о 15:00 і не хвилиною пізніше. Будівлю новенької поліцейської станції прикрасили кульками, щоб по-святковому. Перед входом вишикували дільничних офіцерів у парадній формі. Зібрались усі, кому не ліньки. Тут і місцеві посадові особи, депутати і все керівництво поліції. Запросили навіть заступника голови Нацполіції України Костянтина Бушуєва.

Відкривали станцію з оркестром

Відео дня

Далі все за стандартним сценарієм – кілька хвилин на промову, перерізання стрічки з присмаком минулого і фото на згадку. Після цього всі одночасно ринулись дивитись приміщення. Черга вишикувалась така, що доводилось стояти в порозі. Все урочисте відкриття забрало не більше півгодини. На відкритті був народний депутат Сергій Лабазюк. Як виявилось, саме за його гроші робили ремонт на станції, де раніше знаходився дільничний пункт міліції.

Діти ставали в чергу, щоб зробити селфі

Кошти на відкриття планували виділити з міського бюджету. Заступник начальника Хмельницького відділу поліції Ігор Кирник просив гроші на засіданні виконкому міської ради. На відкритті з’ясувалось, що закладені кошти (на сайті міської ради йшлося, що це близько мільйона гривень, - прим. автора) підуть на інші поліцейські станції, які обіцяють відкрити в різних мікрорайонах.

Щодо пункту на Залізняка, то тут не обійшлося без спонсорів. Гроші дав нардеп, правда, у скільки це йому обійшлося, поки не кажуть. 

Нагадаємо, у Хмельницькому анонсували відкриття чотирьох поліцейських станцій в різних мікрорайонах. Вони мають стати заміною колишніх дільничних пунктів міліції. Обіцяють, що в нових міні-відділках мешканці зможуть написати заяву про злочин, аби не їхати на Пушкіна. Дільничні реєструватимуть звернення і спілкуватимуться з жителями. Як кажуть в поліції – все, аби правоохоронці стали ближчими до людей.

На Озерній ж тепер працюватиме два детектива, дільничний офіцер поліції і патрульні - як мобільні, так і піші наряди. 

Читайте також: Знайомтесь, ваш дільничний інспектор. Хто і за якими адресами обслуговує хмельничан


Поліцейські станції запрацюють у чотирьох мікрорайонах - Озерна, Дубове, Ракове, Гречани. Дільничний на місці зможе прийняти заяву, зареєструвати звернення і поспілкуватись з мешканцями.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ігор Кшевецький

    чергова показушка. До чого ця помпезність. Хтось поясніть!???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 20:12 У Хмельницькій міській лікарні відкрилось нове терапевтичне відділення (ФОТО) 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up