На поліцейську станцію на Озерній можуть виділити більше мільйона гривень

На поліцейську станцію на Озерній можуть виділити більше мільйона гривень
  • У мікрорайоні Озерна відкриють поліцейську станцію
  • Пропозицію заступника начальника відділу поліції Ігоря Кирника депутати підтримали на сьогоднішній сесії.
  • Порахували навіть орієнтовний обсяг фінансування з бюджету до 2020 року.

 

У Хмельницькому виділять кошти на відкриття нових поліцейських станцій. Спочатку планують взятись за Озерну. Саме тут має запрацювати перша. Щоправда, перед цим потрібно спочатку відремонтувати приміщення колишнього дільничного пункту міліції. Як зазначив заступник начальника відділу поліції Ігор Кирник, правоохоронці мають працювати ближче до населення. А Озерна зараз активно забудовується. Тому є необхідність відкрити поліцейську станцію саме там. Ігор Кирник озвучив таку пропозицію на засідання виконкому ще 9 березня. 

Сьогодні, 22 березня, на черговій сесії міської ради депутати таки підтримали рішення. У проекті рішення навіть вказано орієнтований обсяг фінансування на кілька років вперед. За цей час в місті має з'явитись кілька поліцейських станцій. У додатку про "Заходи щодо виконання Програми забезпечення охорони прав і свобод людини, профілактики злочинності та підтримання публічної безпеки і порядку на території міста Хмельницького на 2016 – 2020 роки" вказана загальну сума коштів - 6 162740 гривень. Зокрема, на цей рік передбачили орієнтовно один мільйон 283 тисячі гривень.

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up