Ангели для героїв, "нерозумні зупинки" та нагороди для кращих: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому

Ангели для героїв, "нерозумні зупинки" та нагороди для кращих:  ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому
  • Тиждень подарував хмельничанам багато різнобарвних подій.
  • Радимо вам пригадати їх разом з нами у традиційній підбірці від vsim.ua.

1. Хмельничани вшановували загиблих на Майдані Незалежності у Києві під час Революції Гідності. Своїми руками містяни виготовили понад 3 тисячі паперових янголів та 18 лютого принесли їх до пам’ятників у центрів міста.

2. У вже 20 лютого мешканці Хмельницького разом з усією Україною згадували полеглих. Кілька сотень хмельничан пройшлися жалобною ходою по центру міста. 

Відео дня

3. У середу, 20 лютого, у Хмельницькому раптово перестали працювати електронні табло на «розумних зупинках». Причиною вимкнення електронних табло став збій на серверах фірми, яка обслуговує «розумні зупинки».

4. Цього тижня в Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького відбулося засідання вченої ради. Під час нього підбивали підсумки роботи закладу за минулий рік, окреслили завдання на 2019 рік та нагородили найкращих прикордонників.

5. У суботу, 23 лютого, у прикордонній академії відбувся випускний. Свої дипломи урочисто отримали 107 офіцерів та студентів. Окрім того, на заході вручили відзнаки Президента України та чергові військові звання для персоналу академії. Завершилась церемонія випуску патріотичною концертною програмою.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up