У Хмельницькому не працюють табло на «розумних зупинках». У міській раді пояснили причину

У Хмельницькому не працюють табло на «розумних зупинках». У міській раді пояснили причину
Фото зі сторінки Марії Турчиної у Facebook
  • Сьогодні, 20 лютого, електронні табло перестали працювати.

  • Така ж ситуація в усіх містах, де працюють «розумні зупинки».

  • Чому так сталося та коли полагодять табло, дізнавалися журналісти vsim.ua.

У Хмельницькому перестали працювати електронні табло на «розумних зупинках». Зокрема, про відсутність розкладу прибуття транспорту на зупинці «Проспект Миру» повідомила журналістка Марія Турчина. Відповідний пост із фото вона розмістила на своїй сторінці у Facebook.

Причиною вимкнення електронних табло є збій на серверах фірми «Дозор Україна», розташованих у Житомирі. Про це журналістам vsim.ua розповів заступник міського голови Хмельницького Андрій Бондаренко. Саме житомирська фірма обслуговує «розумні зупинки». Представники компанії повідомили, що в інших містах країни ситуація така ж. Усунути збій обіцяють до кінця дня.

Нагадаємо, що «розумні зупинки» у Хмельницькому з’явилися минулого року. Вони обладнані електронним табло, на якому в режимі реального часу вказується час прибуття транспорту. Також на зупинках є USB-гнізда для зарядки електроніки та Wi-Fi-роутери.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Даниил Васильев

    Понту з цих табло - лише гроші на вітер. Краще б закупили комунальну техніку за ці гроші
  • Мастер Автополив

    До одного места эти табло, если троллейбусы по расписанию не ходят.

    Poshtar Boba reply Мастер Автополив

    ці табло не по розкладу працюють, а по GPS-трекерам в тролейбусах

    Мастер Автополив reply Poshtar Boba

    Я все прекрасно понимаю, в технологиях разбираюсь. Но от наличия табло присутствие троллебуса не гарантируется.

    Даниил Васильев reply Poshtar Boba

    А повині по розкладу. GPS лише для моніторингу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up