Архієпископа, який «засвітився» в барі з дівчатами, призначили настоятелем храму в Кам'янці

Архієпископа, який «засвітився» в барі з дівчатами, призначили настоятелем храму в Кам'янці
  • Владика Мстислав прославився на всю Україну після нічних гулянок в одному з тернопільських барів. 
  • Скандального архієпископа спочатку мали відправити в Хмельницький, але  у місті його не прийняли.
  • Згодом в УАПЦ вирішили призначити його настоятелем Богоявленського храму у Кам'янці-Подільському. 

 

Майже на всю країну "знеславився" митрополит УАПЦ Мстислав. Разом з своїми колегами-церковнослужителями восени 2016  року "засвітився" в одному із розважальних закладів Тернополя. Танці з дівчатами, а потім бійку зафіксували камери відеоспостереження.  На місце навіть викликали поліцію. Детальніше про це йдеться у сюжеті ТСН. 

За ці діяння Архиєрейський Собор відправив владику на покаяння у монастир. Однак архиєпископ Мстислав, як з'ясувалося, не виконав рішення Архиєрейського Собору УАПЦ. Про це, зокрема, свідчать розслідування ТСН. Журналісти телеканалу на автівці об'їздили практично всі монастирі УАПЦ на Західній Україні, де міг би перебувати архиєпископ, і у жодному з них так і не натрапили на нього. Коли ж виявилося, що архиєпископ перебуває у своїй квартирі у Тернополі, а не в обителі, виник черговий скандал.

6 грудня 2016 року архиєпископа Мстислава вивели з числа архиєреїв УАПЦ. Та вже у 2017 році його вирішили призначити керуючим Хмельницькою єпархією УАПЦ. Однак Хмельницьке духовенство не прийняло його. 

Відео дня

А вчора, 8 червня, прес-служба Патріархії УАПЦ повідомила, що Мстислав призначений настоятелем Богоявленського храму м. Кам'янець-Подільський.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Henk Moravetski

    В Кам'янці також є гарні дівчата.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up